Lush shoplog – o.a de kerstcollectie!

lush

Ik was vorige week bijna heel de week bij mijn broer en daar hebben ze in de stad een Lush zitten. Ik ben die week 2 keer met Germaine (mijn broer zijn vriendin) naar de Lush geweest! De tweede keer dat ik ging kwam ik er speciaal voor de kerstcollectie! Benieuwd wat ik allemaal gekocht heb? Lees dan snel verder!

Sleepy showergel 110 gram €9,50

Ik had de kerstcollectie online al bekeken en toen ik zag dat ze sleepy showergel hadden werd ik heel erg enthousiast! Ik ben gek op de sleepy bodylotion namelijk. Echt heerlijk deze combinatie om ’s avonds voor het slapen gaan te gebruiken. Sleepy ruikt namelijk naar zoete lavendel!Butterbear shower jelly 65 gram €5,50

Ik was ook heel erg benieuwd naar de twee showerjelly’s uit de kerstcollectie. Ik vond santa’s belly niet zo heel erg lekker ruiken, maar deze vind ik heerlijk! Deze showerjelly ruikt naar cacaoboter en ylang ylang en vooral ylang ylang vind ik echt heerlijk.

Pearl massage bar €11,50

Deze massage bar stond al op mijn verlanglijstje en nu heb ik hem eindelijk gekocht. Deze massage bar ruikt naar de rose jam geur van lush en die geur is echt heerlijk! Het is een hele warme rozengeur. Massage bars kan je gebruiken als je een massage wilt geven, maar je kan ze ook gewoon gebruiken als een bodylotion na het douchen. Ik vind de massage bars “Tender is the night” en “Each peach (and two’s a pair)” ook heel erg lekker! Ik kreeg ook nog heel lief gratis een massage bar tin erbij.

Angels on bare skin 100 gram €10,95

Dit is mijn favoriete verse gezichtsreiniger van Lush. Ten eerste ruikt hij naar lavendel waar ik gek op ben. Altijd als ik deze gezichtsreiniger weer gebruik merk ik binnen een week gelijk verschil. Mijn huid  is dan veel egaler en zachter!

Brazened honey 75 gram €11,50

Ik had nog 5 lege potten van lush en als je die inlevert krijg je een gratis vers gezichtsmasker. Ik koos voor brazend honey, wat toch wel één van mijn favorieten is. Dit masker ruikt heerlijk en na het gebruiken van dit masker heb ik echt een glow op mijn huid!

Soak and float shampoo bar 55 gram €9,50

Sinds de zomer gebruik ik de Lush shampoo bars en ik vind ze super fijn! Nu heb ik de laatste weken last van een geïrriteerde hoofdhuid en toen zag ik soak and float shampoo bar. Deze shampoo bar is speciaal voor mensen met hoofdhuid problemen. Ik heb hem al gebruikt en mijn haar glanst echt heel erg van deze shampoo bar! Ook ruikt de shampoo bar heel zacht en wordt mijn haar er ook niet snel vet van.

Retread conditioner 245 gram €16,95

In mijn laatste wishlist vertelde ik al dat ik heel graag deze conditioner wilde. Ik heb namelijk last van heel droog haar en was benieuwd naar de conditioners van Lush. Ik vind hem we aardig prijzig, maar hij is wel heel erg fijn! Hij voedt mijn haar heel goed en mijn haar pluist een stuk minder. Ook maakt hij mijn haar niet zwaar of snel vet. Ik ben hier heel blij mee! Hij ruikt trouwens naar cantaloupe meloen!

Tester R&B (100 gram €19,95)

Ik vind dit product best wel prijzig, dus ik wilde hier graag eerst een tester van proberen. Je kan bij Lush van bijna alles wel een tester vragen! Dit is een leave in conditioner die je op nat haar of op droog haar kan gebruiken. Het product ruikt naar oranjebloesem, echt heerlijk. Ik heb hem nog maar één keer gebruikt, maar ik merkte nog niet heel veel verschil. Ik had niet zo heel veel gebruikt, omdat ik bang was dat het mijn haar vet zou maken. De volgende keer ga ik iets meer gebruiken!

Wat staat er op jouw Lush wishlist?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *