Make up look voor warme dagen

make up warme dagen

Helaas is het deze week niet zo heel erg mooi weer geweest, maar er komen vast wel weer een paar warme dagen! Het liefst draag ik met het warme weer eigenlijk helemaal geen make up of alleen een beetje concealer en mascara. Als ik bijvoorbeeld moet werken doe ik liever wel een beetje make up op en vandaag laat ik jullie zien wat ik dan op doe!

Producten die gebruikt heb:

 • Revolution pro base aqua priming base
 • Kiko Daily protection┬á bb cream spf 30 02 porcelain en 01 ivory
 • Essence stay all day 10 naturel beige
 • Kiko sculpting touch creamy stick contour 002
 • Catrice camouflage concealer 010 ivory
 • Essence allabout mat fixing compact powder
 • Revolution ultra bronze
 • The body shop shimmer waves coral
 • Essence make me brow 02 browny brows
 • Kiko luxurious lashes waterproof mascara
 • Burts bees pomegranate

Als eerste gebruik ik de revolution base primer, zodat met het warme weer mijn make up beter blijft zitten. Als basis gebruik ik mijn favoriete BB cream van kiko en ik meng de kleuren 01 ivory met 02 porcelain, want op dit moment zit ik daar precies tussen. Ik breng deze aan met een sponsje van Boozyshop. Dan gebruik ik mijn all time favoriete Essence concealer onder mijn ogen en blend ik uit met mijn vingers. Dan gebruik ik de Kiko contour stick als contour onder mijn jukbeenderen, zijkant van mijn voorhoofd en onder mijn kind. Deze blend ik uit met een buffing kwast van Real Techniques. Daarna gebruik ik de Catrice concealer op oneffenheden. Dit doe ik na de contour stick, want anders haalt die toch weer mijn concealer weg. Daarna breng ik een klein beetje poeder aan op mijn gezicht. Dan gebruik ik de make up revolution bronzer om mee te bronzer. Ik breng dit aan op de zijkant van mijn wangen, voorhoofd, kin, hals en een beetje op mijn neus. Dan gebruik ik The body shop shimmer waves in coral. Ik breng deze aan op mijn wangen. Het onderste kleurtje daaruit is een neutrale gouden shimmer glans en die breng ik nog extra aan op mijn jukbeenderen, neus, cupido boog en ooghoeken. Dan breng ik de Essence make me brow aan op mijn wenkbrauwen om ze en beetje op te vullen. Als laatste krul ik mijn wimpers en gebruik ik de Kiko luxurious lashes waterproof mascara. Ik liet deze al zien in mijn favorieten artikel van afgelopen woensdag en nu kan je hem in “actie” zien! Als laatste breng ik nog een beetje van de Burt’s bees lipbalm in pomegranate aan, want die heeft een beetje een kleurtje.

Wat voor make up doe jij altijd op met het warme weer?

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *