Me Time Tag

Deze Me Time Tag is verzonnen door Essie Button. Ik volg haar al een tijdje op Youtube en vind haar filmpjes en persoonlijkheid heel leuk! Ik hou van me time, dus ik wilde deze Me Time tag graag doen.

Naomimetimetyag
Wat kijk je of lees je tijdens me time?
Vampire diares! Ik vind het ook heel erg fijn om een boek te lezen. Op dit moment lees ik ‘Paper Towns’ van John Green. ik ben ongeveer pas bij bladzijde 100, maar het is echt een heel leuk boek en makkelijk om te lezen.

Wat draag je tijdens me-time? #nobra
Ik draag het liefst mijn pyjama van de Primark (zie foto).

Wat zijn je favoriete beautyproducten om tijdens me time te gebruiken?
De ‘Pure effect peel soft scrub’ van Nivea. Hier wordt je huid zo verschrikkelijk zacht van! En natuurlijk ook een masker, het fijnst zijn die van lush.

Wat is momenteel je favoriete nagellak?
Deze vraag is zo moeilijk voor mij. Al sinds mijn 14e draag ik elke dag nagellak. Daar bedoel ik mee dat ik ongeveer elke week een ander kleurtje op doe. In deze tijd van het jaar kies ik vaker voor donkere kleurtjes, zoals bordeauxrood en donkerblauw. Op dit moment is mijn favoriete lakje ‘bewitching’ van Revlon.

Wat drink je en eet je tijdens me time?
Rond deze tijd van het jaar warme chocomelk! En dan met een beetje kaneel, hazelnootlikeur, mini marshmallows en slagroom. Vaak maak ik tortilla chips met cheddar kaas erover en dan 5 min de oven in op 200 graden. Dit is niet zo heel erg goed voor je en ook heel erg zout, maar hmm af en toe mag wel, toch?

Wat is momenteel je favoriete kaars?
Alles wat naar kaneel ruikt.

Ga je wel eens de deur uit tijdens me time?
Absoluut niet. Me time is bedoelt om warm thuis te blijven voor mij.

Ga je wel eens alleen naar de film?
Nee, nog nooit gedaan.

Favoriete webshop?
Forever 21!

Heb je nog iets toe te voegen?
Fleece kleedjes doen het ook altijd goed.

 

Alle foto’s zijn gemaakt door Germaine.

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *