Mijn 2020 TBR

Voorgaande jaren las ik zonder moeite 30 boeken per jaar. Dat is helaas verleden tijd aangezien ik vorig jaar niet meer dan 11 boeken heb gelezen. Mijn doel is om dit jaar minstens 1 boek per maand te lezen.

De gehele throne of glass serie uitlezen

2 jaar geleden ben ik begonnen aan de throne of glass serie. Ik heb toen de eerste vier boeken gelezen. Inclusief the assassin’s blade. Dit jaar heb ik eindelijk de serie weer opgepakt met Queen of shadows en ik zat er gelijk weer helemaal in! Ik moet dus nog Empire of storms, Tower of dawn en Kingdom of as lezen.

Seeking Slow – Melanie Barnes

Ik wil dit jaar graag beginnen met het lezen van mindfulness achtige boeken. Zo heb ik vorige maand The little book of hygge gelezen. Het is echt een hele fijne afwisseling en ik zou graag willen leren om wat relaxter in het leven te staan. Seeking slow gaat over slow living en meer in het moment leven. Precies wat ik wil leren!

Queen of air and darkness – Cassandra Clare

Toen ik begon aan deze trilogy was ik mega enthousiast en dat is echt een heel stuk minder geworden helaas. Ik ben namelijk in mei vorig jaar in dit laatste boek van de trilogy begonnen en ik ben nu op de helft. Het is zo’n mega dik boek. Er gebeurd mega veel het is totaal niet een saai boek, maar ik heb er heel veel moeite mee om er weer in te beginnen.

Chain of gold – Cassandra Clare

Ik kijk al Jaren uit naar deze serie! The infernal devices is namelijk mijn favoriete serie ooit en deze serie gaat over de volgende generatie. Ik moet wel van mezelf queen of air and darkness eerst uitlezen voordat ik dit boek mag gaan lezen… Hopelijk is dat een goede motivatie.

Made you up – Francesca Zappia

De boeken van Francesca Zappia staan al jaren op min tbr en vorig jaar heb ik dit boek gekocht. Ben heel erg benieuwd naar haar boeken! Het is ook niet zo’n dik boek wat mega fijn is, want veel boeken die ik hiervoor genoemd heb zijn aardig aan de maat.

Wayward son – Rainbow Rowell

Rainbow Rowell is één van min favoriete schrijfsters, maar ze had al een tijdje geen nieuw boek uitgebracht. Wayward son is het vervolg op Carry on. Carry on vond ik een onwijs leuk boek, dus toen ik dit boek voor een goed prijsje bij de Donner in Rotterdam zag kon ik hem niet laten liggen.

His dark material: Northern lights – Philip Pullman

HBO heeft van dit boek een serie gemaakt genaamd His dark materials. De serie vond ik echt geweldig! De serie ziet er onwijs mooi uit en ook het verhaal is spannend en interessant. Ik heb nog nooit zoiets gezien en dat vind ik heel knap! Toen ik erachter kwam dat het gebaseerd is op een boekenreeks wilde ik gelijk de boeken lezen! The gift edition vind ik ook een hele mooie cover hebben.

Mythos – Stephen Fry

Ik heb een keer toen ik bij mijn vriend was één hoofdstuk gelezen van dit boek en ik vond het heel erg interessant. Echt totaal iets wat ik normaal niet lees. Het zijn allemaal korte verhaaltjes dus heel makkelijk om te lezen!

Shadow and bone herlezen – Leigh bordugo

In 2017 heb ik deze trilogy gelezen en ik vond het best een leuke serie. Ik las toevallig laatst dat er in september dit jaar een tv serie van deze boeken komt! Een goede reden om de serie te herlezen vond ik zo!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *