Mijn 5 favoriete nieuwe albums

 

De laatste paar maanden zijn er best veel nieuwe albums uitgekomen. Het leek me wel leuk om te vertellen welke van al die albums mijn top 5 albums zijn. Deze albums luister ik echt onwijs veel, zeker de top 3 luister ik bijna elke dag!

1. Made in the A.M – One Direction

Ik was nooit zo super fan van One Direction, maar sinds de laatste paar maanden is daar verandering in gekomen. Ik vond hun vorige album ‘four’ ook al erg leuk en dat album herondekte ik toen ik ’Drag me down‘ voor het eerst hoorde. Met Drag me down begon het allemaal, ik vond dat nummer zo leuk dat ik weer One Direction ging luisteren en ik werd helemaal enthousiast voor het nieuwe album! Made in the A.M is het meest volwassen album van One Direction tot nu toe. Er staan veel rustige nummers op, maar ook zeker weer een paar energieke nummers zoals Drag me down en Temporary fix. Mijn favoriete nummers van Made in the A.M zijn; Never Enough, End of the day, Wolves, Temporary fix en i want to write you a song.

2. Get Weird – Little Mix

Ik luisterde echt nooit naar Little Mix. Een paar jaar geleden vond ik wel hun nummer ‘wings’ heel erg leuk en luisterde ik vaak. Ik volg Lucy en Lydia op youtube en zij zijn helemaal gek op Little Mix, daarom ging ik de muziek van ze maar eens opzoeken. Toen hoorde ik ’Black Magic’en dat nummer vond ik gelijk geweldig. Daarna kwam ‘Love me like you uit’, die ik nog veel leuker vind! Hun nieuwe album Get weird is heel erg leuk, er zijn veel energieke nummers op met veel pit en met veel attitude, maar ook zeker een paar mooie ballads! Dit albums zet ik op als ik lekker mee wil zingen. Mijn favoriete nummers van Get Weird zijn; Secret love song, Grown, Love me or leave me en The beginning.

3. Blue Neighbourhood – Troye Sivan

Dit album is pas iets langer dan een week uit, maar Troye had al eerder 6 nummers uitgebracht met de EP ‘Wild’. Ik houd van Troye! Zijn stem is zo geweldig en ik ken gewoon geen enkele andere artiest die dit soort muziek maakt. Het is hele chille muziek met een fijne vibe. Zijn teksten zijn ook vaak mooi! De clips die hij bij de nummers ’Wild’, ‘Fools’ en ‘Talk me down’ heeft gemaakt zijn ook super mooi. Mijn favoriete nummers van Blue Neighbourhood zijn; Bite, Fools, Talk me down, Heaven, Youth, For him en Lost boy.

4. Light up the dark – Gabrielle Aplin

Ik ben al lange tijd fan van Gabrielle Aplin haar muziek. Het is wel echt een tijd geleden dat er een nieuw album van haar uit kwam. Toen ik dus hoorde dat er een nieuw album uit kwam kon ik niet wachten! Het is wel een beetje anders dan haar vorige muziek. Het gaat veel meer de kant van pop muziek op, maar nog steeds met haar bijzondere stem en mooie teksten. Mijn favoriete nummers van Light up the dark zijn; Slip away, Heavy heart, Shallow love en Anybody out there.

5. Revival – Selena Gomez

Net als Little mix luisterde ik echt nooit naar Selena Gomez. Wel vond ik vroeger ‘Who says’ een heel leuk nummer van Selena. Ik vond de muziek van Demi Lovato altijd veel leuker, maar haar album stelde me teleur helaas. Ook vond ik haar single die vorig jaar uit kwam ‘the heart wants what it wants’ een super mooi nummer. Ik volg Gabby op youtube en zij is helemaal gek van dit album, daardoor ging ik het ook een keer luisteren. Het is totaal niet de soort muziek die ik normaal luister, maar verassend genoeg vind ik het wel echt leuk om naar te luisteren! Sommige nummers vind ik echt niet zo goed zoals; Body heat en me & my girls. Vooral de lyrics van die nummers zijn echt heel erg simpel. Mijn favoriete nummers van Revival zijn; Sober, good for you, me & the rhythm, nobody en perfect.

Je zal je nu waarschijnlijk afvragen ‘Naomi, waar is Adele?’. Helaas heb ik Adele haar nieuwe album nog niet kunnen luisteren. Ik luister mijn muziek via Spotify en haar album staat nog niet op Spotify.

Wat zijn jouw favoriete albums?
2 Comments

  1. Ik ken alle albums volgens mij niet. Ik luister heel soms naar One Direction, maar ik zie ook Gabrielle Aplin staan. Toen ik naar John Mayer ging stond ze volgens mij in voorprogramma en wat een mooie stem heeft ze zeg. Haar album ga ik zo even opzoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *