Mijn 5 favoriete TV series

Ik denk dat iedereen wel series kijkt. Misschien ikzelf iets te veel, ik heb namelijk best een aantal favoriete TV series gekeken door de jaren heen. Vandaag vertel ik jullie mijn 5 favoriete series!The Vampire Diaries

caroline-and-klaus-the-vampire-diaries

The Vampire Diaries is een van de eerste series die ik begon te volgen. Een vriend van me raadde het een aantal keren aan, maar ik dacht dat het te eng voor me zou zijn. Nou niet dus, er komen inderdaad veel schrik momenten, bloed en geweld voor, daar wen je aan. Ik hoef denk ik niet te beginnen over hoeveel knappe mannen in deze serie spelen. Mijn favoriete personages zijn Damon en Caroline. Ze zijn allebei zo grappig en gooien er leuke zinnen uit. Caroline en Klaus samen is gewoon pure perfectie. Ik wacht nog steeds op het moment dat ze ooit samen komen.

The Originals

the originals
The Originals is een spin-off serie van The Vampire Diaries en gaat over de originele vampiers. Ik vind het zelf een stuk moeilijker te volgen dan The Vampire Diaries. Door de vele Engelse accenten en flashbacks is het een stuk ingewikkelder. Ik moest er ook wat meer in komen, omdat het niet begint met een liefdesverhaal, het start gelijk met complotten, macht en wraak. Hierdoor is het ook een stuk gewelddadiger en bloederiger dan The vampire diaries. Het is gewoon iets anders dan de andere series die ik volg, maar toch word ik  steeds meegesleept met het verhaal.

Pretty Little Liars

PLL
Pretty Little Liars gaat over Spencer, Aria, Hanna en Emily die na de dood van hun vriendin Allison smsjes krijgen van –A. Bij deze serie denk je waarschijnlijk gelijk aan een standaard meidenserie, maar er zijn ook veel jongens die hiernaar kijken. Het is heel erg spannend en elk seizoen wordt steeds spannender. Op het begin keek ik vooral naar de kleding, make up en het haar van de meiden. Indien je langer kijkt, ga je steeds meer nadenken over wie A zou kunnen zijn! Ik denk zelf dat het Aria is, maar we zullen het voor seizoen 7 weten.

The 100

The 100
The 100 is een favoriete TV series die ik nog niet zo heel lang geleden heb ontdekt. De serie gaat over 4000 overlevenden die, doordat de aarde 97 jaar geleden door een nucleaire oorlog onbewoonbaar is, in een ruimteschip leven. 100 veroordeelde jongeren worden naar de aarde gestuurd, om te kijken of de mensheid terug kan keren naar de aarde. Deze serie is heel erg bloederig, maar oh zo spannend. Ik moest er wel een beetje inkomen, maar op een gegeven moment ga je je heel goed inleven in de personages. Seizoen 2 is net begonnen en ik merkte gelijk dat dit seizoen nog spannender wordt!

Teen wolf

Teen_wolf_season_4_
Teen wolf gaat over Scott McCall die op een avond gebeten word door een weerwolf. Hierdoor veranderd heel zijn leven. Ik twijfelde heel lang of ik deze serie wilde gaan kijken, omdat de graphics er niet mooi uitzagen. Toch ben ik begonnen met kijken. Als ik eerlijk moet zijn, vind ik het verhaal niet zo denderend. Wel vind ik sommige scenes heel erg goed in elkaar gezet, vooral de scenes van Lydia. Daarnaast is Stiles gewoon hilarisch (en best knap).
Andere favoriete TV series

Die ik nog volg/gevolgd heb zijn Gossip girl, Lost, Awkward en Faking it. Gossip girl, awkward en Faking it zijn een beetje een typische meidenseries en Lost gaat over een groep mensen die neerstorten op een eiland, waar eigenaardige dingen gebeuren. (Ian Somerhalder, die Damon in Vampire Diaries speelt, speelt in seizoen 1). Bekijk ook mijn andere berichten over films.

Series die ik ook geprobeerd heb om te volgen, maar mee gestopt ben zijn Modern Family, Once upon a time, Heroes, Beauty and the beast en 3 minuten van American horror story, waarna ik de volgende nacht een nachtmerrie had. De series zijn gemakkelijk te vinden op Netflix.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *