Mijn 5 favoriete youtubers

favoriete youtubers

Ongeveer een jaar geleden kwam mijn schoonzus Germaine naar me toe dat ik ‘Zoella’ een keer moest opzoeken op Youtube. Na een paar weken deed ik dat eindelijk. Heel die middag heb ik filmpjes van Zoella gekeken. Ik was gelijk verslaafd! Daarna ontdekte ik nog meer youtubers. Vandaag vertel ik jullie mijn 5 favoriete youtubers.
Zoella


Ik zal maar beginnen met Zoella. Zoe Sugg maakt filmpjes over van alles. Ze heeft een hoofdkanaal waar verschillende soorten filmpjes op staan zoals: Challenges, shoplogs, make up looks, haar tutorials en Q&A’s. Ze heeft ook een tweede kanaal  waar ze daily vlogs upload. Haar vlogs vind ik eigenlijk het leukst om te kijken. Ze is zo grappig en schattig dat ik uren naar haar kan kijken. Ze heeft ook een boek geschreven, die 25 November uit komt. Ik heb ‘Girl Online’ gekregen voor mijn verjaardag en ben er benieuwd naar!

Tanya Burr


Tanya Burr maakt vooral filmpjes over beauty. Ze maakt echt ongelooflijk mooie make up looks. Ook vlogt ze best vaak op dit kanaal. Ze maakt ook wel eens een receptenvideo. Deze koekjes die je hierboven ziet zijn zo lekker en heb ik al meerdere keren gemaakt! Ook Tanya gaat een boek schrijven genaamd ‘Love, Tanya’.

Velvetgh0st


Gabriella maakt ook vooral video’s over beauty, maar op haar tweede kanaal vlogt ze ook. Een paar maanden geleden noemde Zoe haar in een video en sindsdien kijk ik haar filmpjes. Gabby is zo grappig en haar filmpjes maken me altijd aan het lachen. Ze maakt trouwens ook mooie en simpele make up looks.

Teske


Eindelijk een youtuber van Nederlandse bodem. Teske volg ik al heel lang. Ik denk dat ik ongeveer 14 was, ik kijk haar video’s dus al 5 jaar! Ze heeft ook een eigen blog, neem eens een kijkje! Teske maakt video’s over van alles. Vooral over beauty, haar, make up looks, DIY’s en vlogs. Vorige week maandag kwam haar eerste single uit. Het is echt een heel leuk nummer en haar tweede single komt er ook aan!

Beautygloss


Mascha heeft al jarenlang een succesvolle blog, die ik ook al jaren volg. Sinds ze is gaan vloggen, kijk ik elke dag haar vlogs! Vanaf vorige week heeft ze hier een apart vlogkanaal voor, genaamd Vloggloss. Op haar hoofdkanaal vind je vooral heel veel tutorials en handige tips. Ook geeft ze advies, zoals in de video hierboven.
Er zijn nog veel meer favoriete youtubers die ik kijk, maar als ik die allemaal moet noemen dan wordt dit artikel wel heel erg lang. Deze 5 dames zijn wel echt mijn favoriete youtubers en ik word elke keer enthousiast als ik zie dat ze een nieuwe video hebben geüpload.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *