Mijn boeken verlanglijstje / November 2014

boeken verlanglijstje?

pizap.com14162512399351

Let it snow – John Green, Maureen Johnson, Lauren Myracle

Ik heb nog nooit een echt kerstboek/verhaal gelezen, maar de afgelopen jaren ben ik steeds meer van de kerst gaan houden (Dit komt vooral door de aanstekelijkheid van Germaine) en een kerstverhaal kan dan niet ontbreken, toch? In dit boek zitten 3 verhalen geschreven door; John Green, Maureen Johnson en Lauren Myracle. Alle 3 de verhalen spelen af op kerstavond en heeft een trein een rol in het verhaal.

The Maze Runner – James Dashner

Dit boek gaat over Thomas die wakker wordt in een lift, die hem naar een open veld met rondom een doolhof brengt. Hij is zijn geheugen kwijt en weet niet waar hij is. De enige manier om eruit te komen, is om door het doolhof de uitgang te vinden. Eigenlijk wilde ik dit boek lezen voordat ik naar de film zou gaan, maar dat is me helaas niet gelukt. Dat is trouwens een tip als je van lezen houdt, om het boek te lezen voordat je naar de film gaat. Ik heb dit zelf 2 keer gedaan en ik vind persoonlijk dat het de film interessanter maakt. Toch wil ik het boek nog graag lezen. De film was echt super spannend en heb veel scenes met mijn ogen dicht ‘gekeken’. Ik ben benieuwd of het boek net zo spannend is.
We Were Liars – E. Lockhart

Dit is een boek waar ik veel over gehoord heb op onder andere social media. Het gaat over Cadance die elke zomer met haar familie naar een privé eiland gaat. Ze spendeert de zomer dan met haar nicht, neef en zijn vriend. Cadance was 15 toen ze betrokken was bij een mysterieus ongeluk waarbij ze hersenschade opliep. Hierdoor is ze een gedeelte van haar geheugen kwijt en niemand vertelt haar wat er precies gebeurd is die zomer. Langzamerhand vallen er steeds meer puzzelstukjes in elkaar. Ik ben heel erg benieuwd naar dit boek. Ik houd van boeken waar je gaat ‘zoeken’ naar iets. Een aanrader voor op het boeken verlanglijstje.

Will Grayson, Will Grayson – John Green

John green is 1 van mijn favoriete schrijvers en ik denk van velen. Tot nu toe heb ik ‘The fault in our stars’, ‘Looking for Alaska’ en ‘Paper Towns’ gelezen. Dit boek gaat over 2 jongens die allebei Will Grayson heten. Je leest allebei hun verhalen en uiteindelijk komen ze elkaar tegen. In veel recensies lees ik dat dit boek echt hilarisch moet zijn. Er gebeuren ook zielige dingen, maar dat is waarom ik zo van John Green zijn boeken houd. Hij mixt grappige gebeurtenissen met minder leuke gebeurtenissen. Zeker eentje voor op mijn boeken verlanglijstje.

Deze boeken bestel je voordelig bij de Book depositoy

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *