Mijn dierproefvrije gezichtsroutine 2020

Lush

Ik was bezig met mijn gezichtsroutine toen ik van de week na een avonddienst thuiskwam en ik bedacht me dat mijn routine heel wat veranderd is sinds de laatste keer dat ik hem liet zien. Zo gebruik ik bijvoorbeeld veel meer producten van Lush op het moment!

Lush

’s Ochtends

In de ochtend begin ik onder de douche met een gezichtsreiniger. Al jaren gebruik ik mijn all time favoriete gezichtsreiniger Angels on bare skin van Lush. Ik neem een bolletje ongeveer ter grote van een erwt in mijn hand en meng dit met een beetje water. Het ruikt echt heerlijk naar lavendel en door de amandel die erin verwerkt is scrubt het ook heel zachtjes je gezicht.

Als ik uit de douche kom breng ik een beetje Rozenwater aan op mijn gezicht. Dit werkt als een toner en ook dit is een product dat ik al jaren gebruik. Het ruikt naar roosjes en maakt op een zachte manier je gezicht schoon.

Dan breng ik de Dode zeemineralen dag & nacht crème van de Tuinen aan. Ik gebruik deze crème nu al een aantal maanden en ik vind hem super fijn. Ik kocht deze crème, omdat ik een paar maanden terug last van eczeem in mijn gezicht had. Het hielp zeker met mijn eczeem en maakt mijn huid heel glad en zacht! Ook voedt het mijn huid genoeg. Ik heb een hele lange tijd embryolisse gebruikt, maar die vond ik op een gegeven moment te voedend.

Als laatste breng ik de Urban remedy oogcreme van de Hema aan. Deze oogcrème is voedend en geeft ook een brightening effect wat vooral heel fijn is in de ochtend.

Lush

’s Avonds

In de avond begin ik mijn routine met Ultrablend van Lush. Ik scoop een klein beetje eruit en warm dit op in mijn vingers. Hiermee haal ik mijn oogmakeup eraf. Ik wrijf het heel zachtjes rond op mijn oogleden. Daarna haal ik het eraf met een microvezel doekje die ik bij de big bazaar heb gekocht, maar veel winkels verkopen ze.

Ik vind ultrablend te vettig om op mijn gehele gezicht te gebruik, daarom gebruik ik voor de rest van mijn gezicht 9 to 5 van Lush. 9 to 5 ruikt echt heerlijk zacht naar amandel en ik ben gek op amandel. Ik breng een beetje ervan aan op mijn gezicht en masseer dit goed in. Dan haal ik het er ook af met het microvezel doekje.

Daarna gebruik ik precies dezelfde producten als in de ochtend. Dus Angels on bare skin, Rozenwater, Dode zee minaralen crème en de hema oogcrème.

Lush

Extra verzorging

Als ik last heb van pukkeltjes vind ik dit product echt amazing. Het is Himalaya herbals acne and pimple cream. Een product dat mij een paar jaar geleden aangeraden is. Ik raad dit iedereen aan als je last hebt van pukkeltjes. Het droogt je puistjes namelijk veel sneller uit!

Mijn favoriete maskertjes zijn die van de Lush. Momenteel gebruik ik wekelijks het limited edition masker Me time van Lush. Dit maskertje heeft een heerlijke rustgevende geur van Druifjesorchidee, kalamijnpoeder, Ylang Ylang en bergamot. Af en toe vind ik het ook fijn om sheetmasks te gebruiken. momenteel heb ik die van Soap & Glory, deze heb ik gekocht toen ik eind vorig jaar in Noorwegen was.

Dit is mijn gehele gezichtsroutine! Wat is jouw favoriete gezichtsproduct?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *