Mijn favoriete dierproefvrije merken

dierproefvrije merken

Sinds begin dit jaar ben ik aan het overstappen naar dierproefvrije producten. Ik ben nog steeds super blij met mijn beslissing! Vandaag vertel ik jullie mijn favoriete dierproefvrije merken. Dit zijn beauty en make up merken!

goedlush

Lush

Lush is zo’n fijn merk! Elke keer als ik er langs loop neem ik wel wat mee. Ik ben vooral dol op de verse gezichtsmaskers van Lush, maar ik heb ook een keer een facewash gehad en die was ook echt super fijn! Wat ook fijn is, is dat als je 5 lege potten of flessen hebt je die kan inleveren en je een gratis gezichtsmasker krijgt! Ook gebruik ik het haarserum van Lush graag, deze is namelijk niet zo vet als al die andere. Ik wil heel graag een keer de producten voor in bad proberen, maar ik heb helaas geen bad thuis.

goeeddtbs

The body shop

Ik heb de laatste tijd iets minder liefde voor the body shop, omdat ik toch steeds meer neig naar de lush. Wel ben ik gek op de body mists van the body shop en zeker ook op hun handcrème! Ik wil van the body shop nog heel graag de shimmer waves in coral, wat ik al in mijn vorige wishlist vertelde. Ook wil ik graag een keer de vitamine E crème proberen, want daar hoor ik altijd goede verhalen over!

goedkruidvat2

Kruidvat

Als je op zoek gaat naar dierproefvrije gezichtsverzorging, word het vaak toch wel wat duurder. Behalve als je bij de eigenmerken gaat kijken van drogisterijen! Ik vind Kruidvat het fijnst. Ik gebruik de rozenwater, facewash, oogcrème en scrub heel graag. Allemaal iets meer dan een euro en zo fijn! Het is zo goedkoop en ik vind het ook gewoon heel erg goed! Laatst kocht ik de douche scrub, dit is een nieuwe product van de Kruidvat en super fijn!

goedcatrice

Catrice

Dan over naar de make up! Catrice is altijd al één van mijn favoriete merken geweest. Het is een budget merk en ze hebben hele goede make up! Ik ben vooral gek op de concealer van Catrice. Ook is de Glam & Doll mascara al heel lang een favoriete mascara. Ik wil heel graag het contour palette proberen van Catrice, maar die is steeds uitverkocht!

kikogoed2

Kiko

Kiko is zo’n leuk merk! Ik ontdekte het vorig jaar toen ik op vakantie was in Italië, maar je hebt nu ook verschillende winkels in Nederland. Ik ben vooral gek op de radiant touch highlighter in gold en hun nagellakjes. Kiko nagellakjes zijn echt de beste die ik ooit gebruikt hebt, blijven bij mij gewoon langer dan een week zitten! Ik wil graag nog hun eyeliner pen proberen en nog meer nagellakjes!

goednyx

NYX

Ik heb nog maar 1 product van NYX, maar ik wil nog veel meer uitproberen! Het enige product dat ik heb is de Soft matte lip cream in de kleur Antwerp. Super fijn en mooi product en ik heb al vaker verteld dat ik ook heel graag nog de kleur Ibiza en Morocco wil. Ook wil ik heel graag de concealer van Nyx proberen!

4 Comments

  1. Ik zou zelf nyx, the body shop en kruidvat niet als volledig dierproefvrij zijn omdat dit allemaal bedrijven zijn die onder een groter bedrijf valt die niet dierproefvrij is.
    Voor sommige mensen maakt dit niks uit, maar ik dacht dat je het misschien wel wou weten (:

    1. Ja, dat weet ik inderdaad! Is allemaal een beetje vaag, maar ik gebruik die merken inderdaad gewoon. Wat ik heb gehoord is dat die merken wel zelf mogen kiezen of ze dierproeven doen of niet en dat doen ze dus niet. Maar snap ook van anderen dat je dan alsnog je geld geeft aan het moederbedrijf waar ze onder vallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *