Mijn favoriete kerstfilms!

kerstfilm

Over 3 dagen is het kerst en dat betekent natuurlijk vol op kerstfilms kijken. Maandag kwam er al een artikel online waarin ik reviews had van 4 kerstfilms, dus als je na dit artikel nog meer kerstfilm inspiratie nodig hebt kan je dat artikel ook nog lezen. Ik kan niet geloven dat ik nog nooit eerder mijn favoriete kerstfilms met jullie gedeeld heb, maar vandaag is de dag!

The santa clause

Ik vind dit echt de leukste klassieke kerstfilms! Je hebt er volgens mij 3 en elk jaar als ze op tv komen kijk ik ze met veel plezier. Ik vind de film schattig en grappig en hallo het gaat om de kerstman!

A christmas prince

Deze film hebben jullie vast wel voorbij zien komen, want iedereen die Netflix heeft, heeft hem denk ik onderhand wel gezien. Ik schreef er een review over in mijn kerstspecial van film reviews! Het is echt een hele cheesy film, maar je kan niet anders dan van de film houden!

A bad moms christmas

De review van deze film kan je lezen in de blogpost waar ik net over vertelde. Ik zag hem in de bioscoop en ik raad hem echt om deze kerst ook in de bioscoop te gaan kijken! De film is onwijs grappig, ik heb echt gehuild van het lachen. En de film is ook zeker kerstig genoeg!

Elf

Van deze film wordt ik altijd zo vrolijk. De film is ook heel schattig, maar ik wordt er vooral altijd heel erg blij van!

Arthur Christmas

Deze kerstfilm keek ik vorig jaar voor het eerst en ik was gelijk verliefd op de film. De film is (weer) super schattig, leuk en grappig en ook heel erg avontuurlijk!

Love actually

Wie is er nou niet gek op love actually? Deze film is gewoon fantastisch en geeft je een onwijs warm gevoel vanbinnen. Ik hoor al ongeveer een jaar lang geruchten dat ze eindelijk een vervolg van de film gaan maken!

The holiday

Dit blijft toch mijn favoriete kerstfilm! Cameron Diaz en Kate Winslet zijn geweldig in deze film en de film geeft je echt weer alle feels. Love deze film!

 Wat is jouw favoriete kerstfilm?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *