Mijn favoriete webshops!

Ik ben altijd al van het online bestellen geweest, maar de laatste jaren toch wel wat minder. Zeker kleding bestel ik heel weinig, omdat ik best veel miskopen heb gedaan hierdoor. Make up en zeker boeken wil ik wel nog super vaak bestellen. Dit zijn mijn 6 favoriete webshops!

Kiko.com

Ik ben gek op kiko, zeker nu ik over ben gestapt naar dierproefvrije make up. Ze hebben er van alles voor een best goedkope prijs. Levering duurt wel best wel lang. Bijna 2 weken vaak, maar het komt altijd goed aan!

Douglas.nl

Waar ik de laatste tijd ook wat vaker bestel is Douglas. Ik heb zelf geen Douglas in de buurt, dus dan is bestellen wel fijn. Ze hebben er heel veel merken. Sommige merken zoals Lee Stafford en Zoeva zijn alleen te bestellen en hebben ze niet in de winkel. Ook zijn ze de enige die NYX verkopen! De verzendkosten zijn altijd gratis, vaak de volgende dag geleverd en je mag ook nog 2 testers uitkiezen.

Boozyshop.nl

Waar ik al heel lang niets meer besteld heb, maar wat zeker een hele fijne webshops is voor make up is Boozyshop! Ze verkopen op deze site merken die je niet in Nederlandse winkels kan kopen. Super handig! Ik wacht weer een keer totdat ik wat meer wil bestellen en dan ga ik weer een keer wat bestellen.

Forever21.com

Ik vertelde al dat ik eigenlijk haast nooit meer kleding bestel, om miskopen te voorkomen. De enige webshop waarbij ik mij af en toe niet kan inhouden is Forever21. Forever21 heeft gewoon altijd wel wat leuks! Ik koop niet zo vaak kleding, omdat ik liever make up en boeken koop. Voordat ik op vakantie ga doe ik wel vaak even snel wat bestellen voor de zomer, maar Forever21 zit nu ook in Rotterdam, dus misschien ga ik wel gewoon naar de winkel. Forever21 is zeker mijn favoriete webshops voor kleding.

Bol.com

Dan eigenlijk een van mijn favoriete webshops, bol.com. Hier bestel ik zo vaak! Ze hebben super veel boeken, met vaak een snelle levering. Ook hebben ze best veel make up en verzorgingsproducten. Ze hebben bijvoorbeeld ook Zarqa, wat ik op dit moment gebruik. Als je boven de 20 euro iets besteld zijn de verzendkosten gratis.

Bookdepository.com

Toch bestel ik nu een stuk minder op bol.com, omdat ik Bookdepository.com heb ontdekt! Naast bol.com is Bookdepository mijn favoriete webshop om boeken te bestellen. Deze webshop verzend internationaal en gratis! De boeken zijn vaak wel een paar euro goedkoper dan bij bol.com. Ik heb zelfs boeken gezien voor maar 6 euro! Super goedkoop. Je moet wel een beetje vergelijken, want sommige boeken zijn wel goedkoper of dezelfde prijs bij bol.com en die boeken bestel ik wel gewoon bij bol.com. Of als ik mijn boeken sneller wil hebben bestel ik ook bij bol.com. Bij bol.com heb je het vaak de volgende dag of binnen een paar dagen binnen. Bij bookdepository duurt het ongeveer 2 weken. Best lang, maar je betaalt dan ook geen verzendkosten. Ik heb pas één keer een boek besteld, omdat ik het wilde uitproberen en ik dit boek nergens anders kon vinden. Dat is goed gegaan, dus ik ga hier veel vaker bestellen, want zo bespaar ik toch best veel! Je krijgt ook nog eens bij elk boek één van deze leuke boekenleggers.
5 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *