Mijn top 10 beste films van 2016

Dit jaar was het niet zo heel moeilijk om een top 10 van mijn favoriete films te maken die ik dit jaar gezien heb. Ik heb het hele jaar bijgehouden als ik een film heel goed vond, dus dat is lekker makkelijk! Dit zijn de 10 beste films die ik in 2016 gezien heb.

  1. Room

Room is echt een hele zielige film. De film heeft echt indruk op me gemaakt. De acteurs, eigenlijk die de moeder speelt en die het jongetje speelt, spelen super goed! Zeker een aanrader als je van drama films houdt.

  1. Whiplash

Ik vond Whiplash een hele spannende en emotionele film en ik weet eigenlijk nog steeds niet helemaal wat ik nou van de film vind. Het is zeker een goede film, de acteurs spelen goed en het verhaal is ook heel goed. Ik vond de film alleen soms wat te heftig, daarom staat hij op nummer 9.

  1. 5th wave

Deze film was heel erg vermakelijk! Ik houd van Chloe Grace Moretz en ook in deze film is ze weer heel leuk. Het is niet een super geweldige film, maar zoals ik al zei gewoon heel erg vermakelijk en ik kijk uit naar de volgende delen!

  1. Me before you

Deze film heeft misschien nog wel meer indruk gemaakt dan het boek. De casting was ten eerste onwijs goed gedaan en ook het acteerwerk wat goed gedaan. Ook vond ik dat de film niet teveel van het boek afweek!

  1. Carol

Deze film vond ik zo onwijs leuk en mooi! Het verhaal sprak mij gelijk al aan. De film is wel wat mysterieus en er wordt bijvoorbeeld niet super veel gepraat en er wordt heel mooi gebruik gemaakt van muziek. Zeker een aanrader!

  1. Mockingjay part 2

Begin dit jaar zag ik mockingjay part 2! Zeker zoals de vorige hunger games films een onwijs goede en spannende film. Ik vond het einde trouwens ook heel mooi.

  1. The martian

The martian vond ik een hele gave film. Er zit ook onwijs veel leuke humor in en dat vond ik vooral heel leuk aan de film.

  1. The Danish girl

Dan op nummer 3 heb ik the danish girl. Deze film vond ik zo onwijs gaaf. Ten eerste de tijd waarin het afspeelt vind ik leuk en ook Eddie Redmayne is één van mijn favoriete acteurs.

  1. Miss peregrines home for peculiar children

Dan op nummer 2 staat Miss peregrines home for peculair children! Deze film vond ik er vooral heel erg gaaf uitzien. Het acteerwerk viel me wel een beetje tegen, behalve Asa Butterfield want hij is ook één van mijn favoriete acteurs!

  1. Fantastic beasts and where to find them

En dan op nummer 1 natuurlijk fantastic beastst and where to find them. Heel het jaar keek ik er naar uit en hij maakte het zo waar! Ik had verwacht dat de film was serieuzer zou zijn, maar er zit juist onwijs veel humor in de film! Ik kan zo niet wachten op de volgende films.

Wat was jouw favoriete film van het jaar?

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *