Moederdag tip! KAYA Sieraden

Moederdag

Het is alweer bijna Moederdag, dus hoogtijd om een mooi cadeau voor je moeder te kopen. Wil je dit jaar voor sieraden gaan? Dan heb ik een goede tip voor jullie. Namelijk KAYA Sieraden. Ze hebben van alles wat. Van kettingen, armbanden en ringen tot bedeltjes, kindersieraden en sleutelhangers. Echt een aanrader en vooral voor Moederdag. Zo hebben ze zelf een pagina met hun Moederdag top 10. Nu leek het mij leuk om te laten zien welke 10 sieraden ik het leukst zou vinden om aan mijn moeder te geven voor Moederdag. 

Moederdag

‘we are family’ ketting

Deze mama ketting vind ik zo onwijs mooi. Zoals je ziet is hij er in een versie met 1 kind tot en met 4 kinderen. Als je voor iets heel speciaals wilt gaan met een hele mooie betekenis erbij, is deze ketting zeker een goede keus!

Moederdag

Ketting met Namen ‘We Are Family’

Dit is dezelfde ketting als hiervoor, maar dan kan je ook nog heel mooi de namen in de ketting laten graveren.

Moederdag

Armbandenset ‘Jasseron’ I Moeder & Dochter

Deze Moeder dochter sieraden vind ik zo mooi! Het zijn twee vrij simpele bedelarmbandjes, waar je dus mooie bedeltjes aan zou kunnen hangen. Hoe leuk is het om dan elk jaar een nieuw bedeltje aan haar te geven?

Moederdag

Bedelarmbanden voor 3 generaties

Dit zijn dezelfde armbanden als hiervoor, maar dan met 3 armbandjes. Voor 3 generaties, dus ook leuk voor oma.

Moederdag

Ketting met Geboortebloem

Ik vind geboortebloemen altijd heel mooi en ook lekker vrolijk staan voor in de lente.

Moederdag

Moeder Dochter Armbanden Set ‘Twinkle Star’

Dit vind ik een simpel, maar toch een mooi armbandje om samen met je moeder te matchen.

Moeder Dochter Set ‘Chunky’

Wie heeft er vroeger nou niet zo’n naam armbandje gehad? Dit lijkt me heel mooi om te geven als papa zijnde, voor je vrouw/vriendin en je dochter of zoon.

Geboortesteen Ketting Initiaal

Geboortestenen vind ik ook altijd heel mooi en vooral ook persoonlijk. Om deze ketting zit een geboortesteentje en ook nog een cirkel waar je een initiaal op kan laten graveren.

Moederdag

2 Geboortesteen Ringen

Is je moeder meer van de ringen dan zijn deze ringen een mooie optie. Je kan natuurlijk één voor je moeder doen en één voor jezelf. Maar mij leek ’t ook heel mooi om de ring met jouw geboortesteen samen met de ring met je moeder haar geboortesteen samen te laten dragen door je moeder.

Gepersonaliseerde Ketting met Initialen ‘Olivia’

In deze ketting kan je jouw initiaal en die van je broers of zussen laten graveren. Ook een heel mooi persoonlijk cadeau voor je moeder om te dragen.

Alle sieraden van KAYA Sieraden zijn verkrijgbaar in het goud en zilver. Voor de kettingen kan je zelfs kiezen wat voor soort ketting je wilt én wat voor soort sluiting.

Dit is een gesponsorde blogpost

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *