Monthly playlist #April – o.a Ariana Grande

Ariana Grande

Dit was onverwachts echt een hele goede muziek maand! Zo kwam the weeknd onverwachts met een EP en zijn Zayn en Ariana Grande back. Wil je weten wat voor (vooral nieuwe) muziek ik geluisterd heb deze maand? Lees dan snel verder om mijn playlist van april te bekijken!

Call out my name – The weeknd

Heel zijn nieuwe EP “My dear maloncholy is super goed. Echt de “oude” the weeknd waar ik van houd. Ik vond namelijk zijn laatste album starboy niet zo heel erg leuk. Hopelijk komt hij meer met dit soort muziek! Zijn optreden op Coachella was trouwens ook echt heel erg goed!

The greatest show man soundtrack

Ik keek deze film eind vorige maand en het is echt één van mijn nieuwe favoriete films geworden. De soundtrack is zo onwijs goed dat ik er regelmatig naar luister!

Bennie and the jets – Elton John, p!nk, Logic

I guess that’s why they call it the blues – Alessia Cara

Dit album vind ik zo gaaf! Dit zijn mijn twee favoriete nummers van het album. Het album bestaat uit allemaal covers van Elton john nummers. Bennie and the jets is samen met Elton John, P!nk en Logic, wat echt een geweldige combinatie is. Het nummer dat Alessia Cara covert vind ik zo onwijs mooi! Er staan nog veel meer covers op zoals van Lady gaga, Miley Cyrus en Sam Smith!

Love is madness – Thirty seconds to mars ft Halsey

Ik vind sommige nummers van Thirty seconds to mars heel leuk en Halsey is natuurlijk mijn favorietie artiest. Ik vind dit nummer best wel gaaf!

Hard 2 face reality – Poo Bear ft Justin Bieber, jay electronica

Justin Bieber maakt natuurlijk eigenlijk altijd goede muziek, maar Poo Bear kende ik nog niet. Ik vind dit echt een heel chill nummer!

Let me – Zayn

Zayn is back! Dit nummer is meer pop dan zijn laatste muziek, maar ik vind het wel heel erg leuk. Ben benieuwd waar hij nog meer mee gaat komen!

Tinashe – Stuck with me ft Little Dragon

Tinashe kwam met een nieuw album en die vind ik best wel leuk. Haar lyrics zijn niet de beste, maar de vibe vind ik wel heel leuk. Dit nummer met little dragon is denk ik mijn favoriet!

Jorja Smith – Blue lights

I love Jorja Smith en dit is echt weer een goed nummer van haar!

Ariana Grande – No tears left to cry

Ariana Grande is ook weer terug! Ik vond haar laatste album heel gaaf en vond het concert dat ze voor Manchester deed zo onwijs mooi, dat ik steeds meer een beetje fan van haar wordt. Dit nummer is heel goed en vrolijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *