Monthly playlist #augustus – o.a Ariana Grande

Ariana Grande

Het is weer tijd om jullie mijn playlist te laten horen van de afgelopen maand. Best weer een aantal leuke nieuwe nummers! Zo kwam Ariana Grande eindelijk uit met een nieuw album. Vandaag komt ook Troye Sivan zijn nieuwe album uit, maar die moet ik nog even goed beluisteren!

Ariana grande – Breathin’

Ariana haar nieuwe album kwam deze maand eindelijk uit. Haar album is best wel anders dan haar vorige albums, maar ik vind het wel heel leuk! Mijn favoriete nummers zijn Breathin’, Blazed en Succesful.

The 1975 – TOOTIMETOOTIMETOOTIME

Als het goed is komt The 1975 dit jaar nog met een nieuw album. Ik vond de laatste 2 singles hiervoor niet zo heel erg leuk, maar dit nummer vind ik wel heel erg leuk. Echt wat ik van The 1975 gewend ben.

LANY – Thru these tears

Ik ontdekte laatst LANY. Volgens mij kende ik al een paar nummers, maar toen zag ik een live optreden van dit nummer en vond het gelijk een fijn nummer! Ik denk dat veel het nummer ILYSB wel kennen.

No Rome – Saint Laurent

Ik ontdekte laatst ook No rome. Een artiest uit Manila. Zijn nummers zijn heel erg chill. Dit is zijn laatste nieuwe nummer!Drake – In my feelings

Bij niemand is dit nummer ontgaan denk ik. Bij mij eerst wel een beetje, totdat ik de music video zag. Echt een onwijs leuk en vrolijk nummer!

Jessie Reyez – Apple juice

Ook jessie Reyes ontdekte ik niet zo lang geleden. Ik vind haar stem zo apart en gaaf. Dit nummer heeft veel weg van Figures! Heb alleen geen idee waarom het nummer apple juice heet.

Kiiara – Gloe

Ik vind Kiiara haar muziek heel erg leuk. Ze heeft nog niet zo heel veel muziek uitgebracht, maar wat ze heeft uitgebracht is onwijs leuk. Ben benieuwd of ze snel met een album komt.

Zedd & Elley Duhé –Happy now

Ik vind niet veel “dance” muziek echt leuk, vaak alleen van Marshmellow, Martin garrix en Zedd. Dus toen ik zag dat hij een nieuw nummer had was ik gelijk enthousiast. Het nummer is ook echt heel leuk en vrolijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *