Monthly playlist #juli o.a Demi Lovato

Demi Lovato

Deze maand was ik op vakantie, maar (gelukkig) had ik niet zoveel muziek gemist toen ik weg was! Onder andere kwam Demi Lovato met een onverwachts nummer. Ook kwam Halsey met een nummer samen met Khalid. Years & years kwam met een nieuw album en daarnaast ontdekte ik nog andere muziek!

Demi Lovato – Sober

In maart vierde Demi dat ze 6 jaar nuchter was en toen kwam ze een paar weken terug met dit nummer.. Eerst geloofde ik niet dat ze op dit moment niet meer sober was, maar ze het had over dat ze in het verleden gerelapsed was. Maar helaas kwam vorige week het nieuws dat ze een overdosis had genomen. Ik vind het zo verschrikkelijk voor haar en ik hoop dat ze er weer helemaal bovenop komt. Ik kan ook niet naar dit nummer luisteren zonder te huilen!

Benny Blanco, Halsey & Khalid – Eastside

Ik zag laatst volgens mij op Instagra dat Khalid en Halsey samen waren en toen dacht ik gelijk ‘zouden ze met een nummer komen?’. En ja hoor, niet veel later kwam dit nummer samen met Benny Blanco uit. Ik moest eerst even wennen aan het nummer, maar vind het nu echt een heel leuk nummer die maar in mijn hoofd blijft hangen!

Ariana Grande – God is a woman

Ariana kwam deze maand met nog een nieuwe single van haar nieuwe album, die ook bijna uitkomt! Tot nu toe vind ik dit het leukste nummer van haar nieuwste single. Het is zo lekker om mee te zingen! Ook kwam deze maand de music video uit voor Dance to this samen met Troye Sivan en die clip vind ik ook heel leuk!

Sigrid – Schedules

I love Sigrid en ze kwam weer met een nieuwe single. Het is echt weer een Sigrid nummer en ik vind het ook een beetje lijken op Julia Michaels. Zo erg dat ik ging checken of ze het nummer niet geschreven had, maar dat is dus niet het geval. Dit nummer maakt me heel vrolijk!

Childish Gambino – Feels like summer

Ik denk dat iedereen Childish Gambino zijn nummer America kent, maar nu kwam hij met nog twee nieuwe singles uit. Ik vind dit echt een heerlijk chill nummer

Jessie Reyes – Figures

Ik kende maar 1 nummer van Jessie Reyes en dat is “rush” samen met Lewis Capaldi. Wat een super mooi nummer is. Nu zag ik dat ze samen aan het touren was met Halsey en Halsey tweette iets over dit nummer. Ik herkende het nummer wel vaag, maar nu is het echt één van mijn favoriete nummers!

The 1975 – Love it if we made it

Dit is echt weer een 1975 nummer en ik houd ervan! Als het goed is komt er ergens in dit najaar een nieuw album van The 1975 en ik kan niet wachten!

Alessia Cara – Growing pains

Ik vind Alessia echt een hele goede en leuke zangeres en vooral waar ze voor staat vind ik onwijs tof. Dit nummer vind ik ook weer heel leuk.

No rome – Seventeen

Ik keek deze video waarin Troye Sivan reageert op muziek uit Singapore en de philipijnen. Echt een leuke video en ik was verrast door de muziek! Vooral door dit nummer. No rome zijn andere nummer do it again is ook heel erg chill.

1st VOWS – Body talk

Toen ik No rome ontdekte deed Ik op Spotify van dat nummer nummerradio en toen ontdekte ik nog veel meer leuke nummers! Waaronder dit nummer die ik echt heel leuk vind.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *