Monthly playlist #juni – o.a Christina Aguilera

Christina Aguilera

Normaal zou ik pas volgende week mijn maandelijkse playlist laten zien, maar ik ben dan al lekker in Zweden, dus ik doe het nu alvast. Er is in ieder geval al genoeg leuke nieuwe muziek uitgekomen. Zo zijn Jessie j, Christina Aguilera  en The Carters (!) met een nieuw album uitgekomen!

Jesse j – One night lover

Jessie j is back! Ik was vroeger echt groot fan van Jessie j, maar ze heef tal 4 jaar geen album meer uitgebracht. Nu is haar nieuwe album uit, R.O.S.E. Ik vind het album echt heel goed en mijn favoriete nummer is One night lover. Het nummer geeft me ook een beetje Beyoncé vibes.

The 1975 – Give yourself a try

Als het goed is komen the 1975 ook met  een nieuw album dit jaar. Ik ben gek op hun muziek en wordt altijd vrolijk van hun muziek. Dit nummer is een klein beetje te druk voor mijn smaak, maar ik vind het alsnog een leuk nummer.

Maroon 5 ft Cardi B – Girls like you

De laatste tijd vind ik Maroon 5 wat minder, maar dit nummer vind ik wel weer leuk! Het nummer blijft ook in je hoofd zitten.

Blackbear, DVBBS – IDWK

Eigenlijk alles wat Blackbear maakt vind ik fijn! Dit is echt weer een standaard, maar goed blackbear nummer.

Anne-Marie – Leave (get out)

I love anne-marie! Ik weet dat laatst ook haar album is uitgekomen, maar haar album vind ik niet zo helaas.. Dit is een cover van een nummer van JoJo en ik vond hem ineens op Spotify. Ook echt het perfecte break up nummer trouwens.

Phoebe Ryan ft Quinn xcii – Middle finger

Phoebe Ryan ken ik van een nummer samen met blackbear, dus toen ik zag dat ze een nieuw nummer had ging ik hem luisteren. Ik vond het gelijk echt een heel leuk nummer!

Troye Sivan ft Ariana Grande – Dance to this

Troye Sivan doet het zo goed dit jaar en ik kan echt niet wachten op zijn album. Ook is Ariana weer lekker bezig dit jaar en zo gaaf dat ze samen nu een nummer hebben. Ik had echt een heel popachtig dance nummer verwacht, maar dit is eigenlijk best wel een heel chil nummer.

Major Lazer, Rudimental, Anne-Marie, Mr eazi – let me live

Dit nummer vond ik verrassend leuk! Het heeft echt zo’n heerlijke vibe waar ik vrolijk van word.

Nicki Minaj ft Ariana Grande – Bed

Ik ben niet de grootste Nicki Minaj fan, maar dit nummer samen met Ariana vind ik wel heel chill.

Christina Aguilera – Deserve

Christina Aguilera heeft eindelijk een nieuw album en ik vind hem zo fijn! Ik vond sowieso Fall in line samen met Demi Lovato en Twice al gave nummers. Ik vond alleen haar single Accelerate niet leuk en dat is ook het enige nummer dat ik skip als ik haar album luister. Ik vind dit echt een beetje de oldskool Christina, maar ze doet ook hele gave verrassende dingen in dit album. Zeker even luisteren!

Beyoncé ft Jay z – Apesh*t

Beyoncé heb ik de afgelopen jaren eigenlijk weinig geluisterd, omdat haar nummers nooit op Spotify komen te staan. Nu heeft ze en album samen met Jay Z, die heel erg verrassend wel op Spotify staat. Ook heeft dit nummer een videoclip en die is echt heel gaaf en het nummer zelf vind ik ook gaaf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *