Monthly playlist #oktober – o.a Harry Styles

Harry Styles

In de herfst komt meestal de leukste muziek uit vind ik! Meestal komen er dan ook een hoop nieuwe albums, maar die laten op zich wachten tot volgend jaar volgens mij. Alsnog is er deze maand een heleboel leuke nieuwe muziek uitgekomen (of ontdekt).

Daya – left me yet

Daya heeft best wel wat leuke beetje dansachtige muziek. Niet heel bijzonder, maar wel leuk.

Charlotte Lawrence – Navy Blue

Er zijn best wat nummers van Charlotte die ik leuk vind. Volgens mij heb ik haar ontdekt doordat ik haar nummers op Youtube tegen kwam. Ik vind haar nummers best wel apart en echt van deze tijd.

Camila Cabello – Easy

I love Camila! De laatste weken is ze met een hoop nieuwe nummers uitgekomen en mijn favoriet is dan toch Easy. De tekst vind ik ook zo herkenbaar!

My baby – Singin in chains

Ik zette de nummerradio op van een random nummer van Selah Sue en daar kwam echt een hele leuke playlist uit! Waaronder dit nummer in voor kwam.

Harry Styles – Lights up

Harry Styles is back! Echt een heel leuk nummer, met een aparte clip…

Yungblud and Dan Reynolds – Original me

Ik vind Yungblud steeds leuker worden! Zo’n lekker meeschreeuw nummer. Dit nummer is samen met de zanger van Imagine Dragons en hij heeft ook zo’n heerlijke power stem.

Grace Vanderwaal  – I don’t like you

Veel van Grace haar nummers vind ik ook leuk. Dit is haar nieuwste nummer en gewoon een lekker meezing nummer.

The 1975 – Frail state of mind

Het laatste album van the 1975 was totaal niet mijn ding helaas. Maar dit nummers vind ik wel heel leuk! Het doet me denken aan No rome, waar ze ook wel eens mee samen gewerkt hebben.

Gabrielle Aplin – Like you say you do

Gabrielle Aplin is ook weer vollop bezig met het uitbrengen van nieuwe muziek. Mistake en losing me vond ik al hele mooie nummers. Dit is volgens mij één van de weinige vrolijke nummers van Gabrielle and i like it!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *