Monthly playlist #oktober – o.a Zara Larsson

Zara Larsson

Er zijn weer heel veel leuke nummers uitgekomen in oktober, maar ik probeer altijd maximaal 10 nummers in deze playlists te zetten. Onder andere twee nummers van soundtracks van films. Ook kwam onder andere Zara Larsson eindelijk weer eens met een nieuw nummer!

Lauv ft Julia Michaels – There’s no way

Ik vind Lauv heel erg leuk, dus ik was weer enthousiast toen ik zag dat hij een nieuw nummer had. Van Julia Michaels vind ik vaak alleen haar singles leuk en haar samenwerkingen met andere artiesten, zoals met Shawn Mendes! Dit nummer vind ik ook heel erg leuk. Het idee erachter vind ik vooral heel erg schattig.

Mamma mia here we go again soundtrack

Afgelopen maand ging ik naar de film mamma mia here we go again en wat was hij leuk zeg! Ik heb heel de film zo erg genoten. Het verhaal is ook heel leuk en ik wil vooral jongere Donna haar hele kledingkast hebben. De  soundtrack is ook weer een feestje! “Andante, Andante” en “The name of the game” zijn mijn favoriete nummers!

Lady gaga en Bradley Cooper – Shallow

Ik moet de film a star is born nog steeds zien, maar dit nummer vind ik in ieder geval al super gaaf. Ik ben best wel fan van Lady gaga haar muziek en krijg elke keer kippenvel van dit nummer!

Jess Glynne – Thursday

Jess Glynne haar nieuwe album kwam afgelopen maand uit en ik was heel erg nieuwsgierig. Ik vond haar vorige album namelijk heel goed. Ook haar eerste single “I’ll be there” van dit album vind ik een super mooi nummer. Helaas vond ik het album een beetje tegenvallen, maar Thursday vind ik wel een mooi liedje met ook een mooie boodschap.

Zara Larsson – Ruin my life

Zara Larsson is eindelijk back! Ik vind haar muziek best wel heel erg leuk en ze heeft al best wel een tijdje geen nieuwe muziek meer uitgebracht. Dit nummer is echt zo catchy,  I love it!Davina Michelle – Duurt te lang

Davina Michelle ken ik van Youtube en ze is vooral bekend van haar cover van pink “What about us”. Dit seizoen doet ze mee met de beste zangers van Nederland en dat doet ze super goed! Dit is een cover van “Duurt te lang” oorspronkelijk van Glen Faria.

Shawn Mendes ft teddy <3 – Under pressure

Dit vind ik zo leuk! Volgens mij is deze cover voor de film over Freddy Mercury. Shawn zijn stem klinkt zo goed in dit nummer ook.

Sasha Sloan – Chasing parties

Dit nummer stond tussen mijn aanbevolen op Youtube. Ik kende Sasha Sloan niet, maar ik heb haar andere nummers geluisterd en die vind ik ook heel leuk! Dit is echt het soort muziek waar ik vaak naar luister.

Lauren Jauregui – Expectations

Ik had al de live versie hiervan gehoord op Youtube. Lauren deed dit nummer namelijk toen ze mee op tour was met Halsey. Toen vond ik hem al heel erg gaaf en nu is het nummer officieel uit. Ik krijg echt Amy Winehouse vibes van haar. Ik ben heel erg benieuwd waar ze nog meer mee gaat komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *