Monthly playlist #september – o.a Bon Iver

Zara Larsson

Ik breng mijn monthly playlist weer terug! Elke maand komt er altijd weer een hoop nieuwe muziek uit, ook ontdek ik vaak veel nieuwe muziek. In de 9 maanden dat ik weg geweest ben van het bloggen (ik had een baby kunnen krijgen in die tijd) is mijn muzieksmaak nog gevarieerder geworden.

Taylor Swift – Lover

Het vorige album van Taylor Swift heb ik niet echt heel veel naar geluisterd, maar naar dit album heb ik wel al een hele hoop geluisterd. Dit album doet me denken aan haar 1989 album. 1989 vind ik het leukste album van Taylor Swift en ik ben ook naar haar tour geweest van dat album. Mijn absolute favoriete nummer van dit album is ‘Afterglow’.

Sam Cooke – Somebody ease my troublin’ mind

Ik luister ondertussen naar best wel wat blues en jazz, maar ik kende heel Sam Cooke nog niet. Ik was het laatste seizoen van Orange is the new black aan het kijken en ik hoorde aan het begin van de aflevering dit hele mooie nummer! In de rest van de aflevering komt nog meer muziek van hem voor, zo fijn!

Camilla Cabello – Shameless , Liar

Camilla is weer on fire! Shameless vond ik gelijk een heel gaaf nummer. Ik moest een beetje wennen aan Liar, maar die vind ik nu ook heel erg leuk.

Ella Henderson – Glorious

Ik vind Elle Henderson een paar hele fijne nummers hebben. Één van mijn favoriete nummers ooit is ‘yours’ van haar. Dit nummer vind ik ook wel leuk, maar best wel anders dan haar andere nummers.Halsey – Graveyard

I love halsey! Nightmare kwam een paar maanden  geleden uit en dat vind ik zo’n gaaf nummer. Ik moest eventjes wennen aan Graveyard, maar nu vind ik hem ook heel leuk. 17 januari komt haar nieuwe album alweer uit. 15 februari staat ze in de ziggo dome en ik heb kaartjes!

Jim Croce – Bad, Bad Leroy Brown

Iemand die ik volg op Instagram deelde dit nummer en ik werd er zo onwijs vrolijk van. Het kwam ook precies op een moment dat ik het nodig had.

Faouzia – You don’t know me

Faouzia heeft zo’n gave stem vind ik! Dit is haar nieuwste nummer en ook deze vind ik gaaf. Ik vind altijd dat er veel emotie in haar stem en haar nummers zit.

Bon Iver – Marion

Ik was een avondje lekker relaxte muziek aan het luisteren en toen kwam dit nummer langs. Heel fijn nummer om bi te relaxen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *