Monthly playlist #september – o.a Lana Del Rey

Lana Del Rey

Ik heb deze keer echt weer heel veel nummers op mijn muzieklijst van september staan. Ik ging eind deze maand ook naar het concert van Halsey. Dat was heel erg gaaf! Ben je opzoek naar nieuwe muziek? Lees dan snel verder!

No rome, the 1975 – Narcissist

The 1975 is echt mijn favoriete band en No rome vind ik ook heel erg cool. Nu hebben ze samen een nummer. Je hoort duidelijk het vrolijke van The 1975 en het hele chille van No Rome. Echt een hele goede mix!

Lauv – Superhero

Dit nummer is zo schattig! Veel van Lauv zijn nummers zijn heel cute, maar deze slaat alles. Het nummer is eigenlijk heel simpel, maar het verhaal erachter is zo leuk. Met zijn tour had Lauv een blauwe box waarin hij aan het publiek vroeg om hun gedachten in te doen. Toen kwam hij een kaartje tegen met “I met a superhero. I lost her. I want her back”. Een paar minuten later had hij het nummer geschreven en hij ging opzoek naar de schrijver van het briefje en hij heeft hem gevonden! Hoe leuk is dat verhaal?Troye Sivan, Gordi – Postcard

Dit nummer is ook zo schattig! Troye zijn nieuwe album vind ik sowieso wel gaaf. Maar dit nummer is echt mijn favoriet.

Gryffin, Elley Duhé – Tie me down

Ik vertelde laatst al dat ik Elley Duhé ontdekt had en dit is haar nieuwste nummer volgens mij. Het is samen met Gryffin. Het nummer is te vergelijken met ‘Happy now’ van Zedd en Elley Duhé!

Tessa Violet – Crush

Een goede vriend van me stuurde dit nummer en ik was gelijk verslaafd. Elke dag luister ik hem wel een paar keer. Het nummer is zo catchy en vrolijk!

Lana Del Rey – Mariners Apartment complex

Ik wist helemaal niet dat Lana Del Rey weer met nieuwe muziek kwam en toen ineens zag ik dit nummer in de new music Friday lijst op Spotify. Ik vind dit nummer echt heel erg mooi!

Silk city, Dua Lipa, Diplo – Eletricity

Dit is zo’n nummer dat ik eerst niet echt leuk vond en nu vind ik hem heel erg leuk. Ik vind de clip vooral ook heel erg leuk! Ik houd sowieso van Dua Lipa en Diplo vind ik vaak ook heel goed. Echt een leuk vrolijk dans nummer!

The 1975 – Sincerity is scary

30 November komt eindelijk het nieuwe album uit van the 1975 en ik kan niet wachten. Ik hoop ook heel erg dat ze weer naar Nederland komen! Moet ik alleen even iemand vinden die met me mee wilt gaan… Dit is hun nieuwste nummer en ik vind het zo gaaf! Er komt van alles in voor en vooral de trompet maakt het zo gaaf. Echt een beetje een jazzy nummer!

Gucci Mane, Bruno Mars – Wake up in the sky

Dit nummer vind ik heel erg oldskool. Het is niet echt beste nummer ooit, maar het doet me heel erg denken aan de tijd met “nothing on you” samen met Bruno Mars en B.O.B!

Maan – Lief zoals je bent

Met The voice was ik echt wel fan van Maan, maar de muziek die ze daarna ging maken vond ik niet leuk. Haar laatste twee nummers, “Spijt” en dan dit nummer, vind ik wel heel leuk! Normaal luister ik niet naar Nederlandstalig, maar deze nummers vind ik wel leuk. Ben benieuwd waar ze nog meer mee gaat komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *