Mooie, minimalistische sieraden van My jewellery

My jewellery

Ik ben heel kieskeuring als het om sieraden gaat, totdat ik My Jewellery ontdekte! Al hun sieraden zijn zo onwijs mooi en van goede kwaliteit en ze hebben alles in het zilver, goud en rosé. Hun sieraden zijn minimalistisch, wat ik fijn vind, maar toch hebben ze ook iets speciaals. Ze hebben ook een beetje een Ibiza-achtige stijl, wat helemaal bij mij past! Ik laat twee hele mooie sieraden zien die ik opgestuurd kreeg en ik laat zien wat voor moois ze nog meer hebben.

My jewellery

My jewellery

“Say yes to new adventures” quote armband – 24,95

Als eerst kreeg ik deze hele mooie armband. Ik heb voor goud gekozen, want ik draag het meest goudkleurige sieraden. Op de armband staat “Say yes to new adventures” gegrafeerd. De sluiting is echt heel slim bedacht trouwens! Vaak gaan sluitingen snel stuk bij sieraden, maar de sluiting van deze armband gaat denk ik niet zo snel stuk. Ze hebben trouwens nog veel meer quote armbanden met verschillende quotes zoals “la vie est belle”, “dream big”en “explore dream discover”.

My jewellery

My jewellery

My jewellery limited watch ,grey, gold – 39,95

Ook ontving ik dit super mooie horloge! Één van de weinige horloges die ik echt heel mooi vind zijn horloges waarvan de klok heel groot en rond is en een mooi leren band. Dat vind ik zo gaaf staan en dit horloge is in die stijl! Voor de rest is het horloge goud (natuurlijk ook verkrijgbaar in het zilver en rosé en verschillende kleuren bandjes) en heel leuk te combineren met hun andere sieraden.

http://www.my-jewellery.com/horloge-minimal-grijs.html

My jewellery

Dit zijn nog een paar persoonlijke favoriete sieraden die ze hebben. Zoals je ziet zijn al hun armbandjes echt onwijs leuk met elkaar te combineren. Ook hebben ze hele leuk oorbellen en dan vooral deze met het veertje en de andere met het staafje en kettinkje eraan vind ik onwijs gaaf! Ze hebben ook nog kettingen, ringen en enkelbandjes.

My jewellery

Naast sieraden verkoopt My jewellery ook kleding! Hierboven zie je mijn 3 favorieten. Het jurkje vind ik zo schattig en kan je ook in de winter dragen met een vest en een panty. Ik ben de laatste tijd wat meer van de streepjes en dit streepjes shirt is net iets anders door het hartje erop. Deze jas vind ik zo gaaf! Ik wil graag zo’n kleur jas en ik houd van boyfriend jassen.

Ik ben bijna jarig, dus als iemand geen cadeau voor mij weet neem dan een kijkje op My jewellery!

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *