New years resolutions book tag!

goed

Ik zag deze tag vorig jaar rond oud en nieuw voorbij komen en ik vond hem zo leuk dat ik hem dit jaar ga doen! Het zijn allemaal vragen zoals welk boek ik beloof volgend jaar te lezen en wat ik het beste boek van 2016 vond. Wil je mijn boek voornemens weten? Lees dan verder.

Get in shape – welk boek past niet goed in je boekenkast?

Op dit moment is dat het bind up boek van de eerste twee boeken van de lux series. Hij is heel dik en de kaft is echt niet mooi. Ook vond ik de boeken niet zo heel erg leuk, dus waarschijnlijk ga ik de rest van de serie niet eens lezen.

New years resolutions

Eat healthy – welk boek was goed voor je om te lezen?

Ik heb het gevoel dat ik van bijna elk boek wel iets leer, maar ik vond dan toch I’ll give you the sun een heel goed boek waar je van kon leren. In dat boek leer je vooral hoe verschillend mensen met het verlies van iemand om gaan en dat je niet te snel moet oordelen.

Read more – kies een boek wat je wilt lezen, maar nog steeds niet aan toe gekomen bent

Attachments van Rainbow Rowell. Ik heb alle YA boeken van Rainbow Rowell gelezen en die vond ik allemaal ontzettend leuk. Daarom wil ik ook graag Attachments lezen van Rainbow Rowell. Ik moet ook nog Landline lezen trouwens.

Quit smoking – welk boek heb je meerdere keren opnieuw gelezen?

Ik lees niet super vaak een boek opnieuw, maar ik wil dat wel altijd doen. Ik denk dat ik Divergent het vaakst heb gelezen. Ik wil ook nog steeds graag I’ll give you the sun, Aristotle and dante discover the secrets of the universe en all the bright places opnieuw lezen.

New years resolutions

Save more money – welk boek heb je voor een mooie prijs gekocht?

Ik heb even in mijn order history van de bookdepository gekeken en het goedkoopste boek dat ik ooit kocht was my true love gave to me voor maar 6,06. Als kerstcadeau voor Germaine bestelde ik het Harry potter magical creatures kleurboek voor maar 4,72!

Be more organized – hoe richt jij je boekenkast in?

Series zet ik altijd wel bij elkaar en voor de rest zet ik het gewoon neer hoe ik het mooi vind staan. Zo heb ik op mijn onderste plank een mini rainbow! Nu is daar nog ruimte voor, maar over een paar maanden niet meer denk ik.

Be punctual – wat is de kortste en de langste tijd die je over een boek deed?

De kortste tijd die ik over een boek deed was iets van 4 uur en dat was the perks of being a wallflower. Het langste deed ik over the kite runner, namelijk 2 weken.

New years resolutions

Go out more – welk boek zorgt ervoor dat jij je afzondert van de wereld?

Elk goed boek doet dit, maar vooral Harry Potter is daar heel erg goed in! Ook had ik het heel erg bij The mortal instruments serie.

Be unique – wat was je favoriete boek van 2016?

Wat een moeilijke vraag! Ik denk dat ik dan ga voor I’ll give you the sun.

Be more personal – naar welk boek kijk je het meest uit?

Always and forever Lara Jean van Jenny Han! Ook ben ik heel erg benieuwd naar het nieuwe boek van Benjamin Alire Saenz.

Really, resolutions? – welk boek beloof je in 2017 te lezen?

Dan vind ik zo moeilijk, maar ik ga dan voor the sky is everywhere van Jandy nelson, want dat boek heb ik al besteld.

Welk boek wil jij lezen in 2017?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *