New years resolutions tag

We zitten al twee weken in 2018, maar toch wilde ik deze tag nog doen. Ik zag hem voorbijkomen bij Bookables. en ik was toevallig opzoek naar een leuke tag. Ik liet maandag al een lijstje zien met 10 boeken die ik graag in 2018 wil lezen, maar wil je meer weten over wat ik allemaal wil lezen dit jaar? lees dan snel verder!

An author you’d like to read (that you’ve never read before).

Sarah J. Maas. Ik heb nog geen enkel boek van haar gelezen en elk jaar neem ik me voor om te beginnen aan de throne of glass serie en elk jaar doe ik het niet. Als het goed is komt eind dit jaar het laatste boek uit van de serie, dus ik hoop dat ik er dit jaar echt aan ga beginnen.

A book you’d like to read.

Zoveel! Ik liet jullie maandag weten welke 10 boeken ik heel graag in 2018 wil lezen en het boek dat bovenaan staat is dan the inexplicable logic of my life van Benjamin Alire Saènz.

A classic you’d like to read.

Ik ben dus niet zo van de klassieke boeken.. Ik heb een paar jaar geleden geprobeerd Pride & prejudice te lezen en ik ben niet verder gekomen dan de helft.. Ik denk dat ik dan voor How to kill a mockingbird ga, omdat zowat iedereen dat boek gelezen heeft (behalve ik).

A book you’d like to re-read.

Van de zomer maakte ik een lijstje met boeken die ik  heel graag nog een keer wil lezen en ik heb alleen Carry on sindsdien nog een keer gelezen. Ik wil dit jaar heel graag Simon vs the homosapiens agenda nog een keer lezen, voordat de film deze zomer uitkomt!

A book you’ve had for ages and want to read.

Ik heb dus nooit super veel boeken liggen die ik nog moet lezen. Aan het einde van elke maand maak ik een TBR voor de volgende maand en dan bestel ik die boeken. Ik vind het zo zonde als je zoveel boeken hebt liggen die je misschien wel nooit meer gaat lezen.

A big book you’d like to read.

Lady midnight van Cassandra Clare. Dat boek heeft namelijk 688 bladzijdes en daar kom ik nu pas achter. Het is echt heel lang geleden dat ik een boek van meer dan 500 bladzijdes gelezen heb.

An author you’ve previously read and want to read more of.

Adam Silvera! Ik heb vorig jaar More happy than not en History is all you left me gelezen van hem en ik wil al zijn boeken lezen!

A book you got for Christmas and would like to read.

Op dit moment lees ik The kiss of deception die ik heb gekregen voor kerst. Ook kreeg ik the shadowhunter codex en daar ben ik ook heel erg benieuwd naar, zeker nu ik de serie opnieuw aan het lezen ben.

A series you want to read (start and finish)

Ik wil vooral veel trilogies altijd lezen, maar de serie die ik graag wil lezen is dan Throne of Glass van Sarah J. Maas.

A series you want to finish (that you’ve already started)

Zoals ik net al zei ben ik net begonnen in The kiss of deception en als ik het boek leuk vind wil ik de trilogie graag helemaal lezen!

Do you set reading goals? If so, how many books do you want to read in 2018?

Vorig jaar heb ik dus mijn reading goal niet gehaald.. Hij stond eerst op 50 boeken en ergens begin het jaar had ik hem al omlaag gezet naar 40 en uiteindelijk las ik 38 boeken vorig jaar. Dit jaar heb ik mijn reading goal van Goodreads gezet op 40 boeken. Hopelijk haal ik het dit jaar, maar ik wil mezelf niet teveel pushen.

Any other reading goals?

Dat ik gewoon ga lezen waar ik zin in heb. Ik ga mezelf niet pushen om meer boeken te lezen dan vorig jaar of klassieke boeken te lezen of dikke boeken. Ik wil gewoon lezen waar ik zin in heb!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *