Nieuwe artiesten ontdekt #10 -o.a No Rome

Kehlani

Ik heb weer nieuwe artiesten ontdekt! Deze keer zijn het bijna allemaal vrouwen, behalve no rome! Ben je opzoek naar nieuwe muziek? Dan ben je op het goede adres hier! Ik ontdekte dus onder andere No rome en daarnaast nog 4 hele leuke vrouwelijke artiesten!

Sigrid

Sigrid is nu echt één van mijn favoriete artiesten geworden in een korte tijd. Letterlijk al haar nummers vind ik zo leuk dat ik het moeilijk vind om een favoriet te kiezen. Met haar nummer Raw heb ik het gevoel dat het over mij gaat, zo goed past dat nummer bij mij. Maar high five vind ik zo badass en met een beetje attitude. Al haar nummers hebben een beetje een attitude, maar daarnaast heeft ze ook een hele zachte mooie stem met een randje! Dynamite vind ik ook heel mooi van haar en die wil ik heel graag op de piano leren spelen.

Jessie Reyez

Jessie Reyez ontdekte ik ook nog niet zo heel lang geleden. Ze heeft een paar aparte nummers zoals body count en gatekeeper, maar mijn favoriete nummers van haar zijn Figures en Apple juice. Van Figures is er ook een versie samen met Daniel Caesar en die is ook heel erg fijn! Ze heeft een hele aparte stem waar ik van houd. Het eerste nummer dat ik van haar hoorde was trouwens Rush samen met Lewis Capaldi.No rome

No rome is ook echt een nieuwe favoriet geworden. Ik ontdekte hem door een video waarin Troye Sivan reageert op artiesten. Mijn favoriete nummer is Seventeen tot nu toe, maar hij heeft ook een nummer samen met mijn favoriete band The 1975! Het nummer heet Narcassist en dat is ook echt een fijn nummer. Je hebt het chille van No Rome in dat nummer en het meer happy gevoel van The 1975!

Kiiara

Kiiara heeft een paar singles en een EP die in 2016 uitkwam. Van die EP kende ik het nummer gold al en dat nummer heb ik echt heel vaak geluisterd toen. Dit jaar kwam Messy uit en ik was verslaafd aan dat nummer en vooral de piano versie ervan. Laatst kwam Gloe uit en dat vind ik ook weer een heel gaaf nummer. Vaak versta je totaal niet wat ze nou zingt, maar de mood is zo nice van haar muziek!

Elley Duhé

Ik kende Elley Duhé helemaal nog niet totdat het nummer Happy now samen met Zedd uitkwam. Meestal vind ik Zedd zijn muziek wel leuk, dus ging ik het nummer luisteren toen ik hem tussen de new music Friday playlist van Spotify zag staan. Ik vond het nummer gelijk heel leuk en werd er happy van. Niet veel later ontdekte ik het nummer Tie me down van Elley Duhé samen met Gryffin, wat ik ook gelijk een leuk nummer vond. Ze heeft alleen één EP uit en een paar singles, maar haar EP vind ik ook heel gaaf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *