Nieuwe ontdekkingen – Muziek #3 o.a Troye Sivan

blackbear

Het is echt onwijs lang geleden sinds ik een nieuwe ontdekte artiesten heb gepost! Ik denk dat ik niet zo veel nieuwe artiesten had ontdekt en er daarom niet aandacht. Maar ik heb weer vaker Spotify gebruikt, waardoor ik nu weer 4 nieuwe artiesten heb ontdekt!

Troye Sivan

Als eerste mijn favoriet, Troye Sivan. Ik volgde hem al op Youtube en was heel erg enthousiast toen hij vorig jaar zijn eerste EP uitbracht. Toch stelde zijn muziek me een beetje teleur. In augustus kwam zijn EP wild uit en wat is dit album goed zeg! Ik kan niet stoppen met luisteren en de music video van wild en fools zijn ook heel mooi. Ik kan niet wachten op de laatste video. Mijn favoriete nummer van het album is Bite.

The Weeknd

Ik was nooit zo van the weeknd, totdat ’i cant feel my face when i’m with you’ uitkwam. Een vriendin van me is wel helemaal gek van The weeknd en die zei dat ik echt het nieuwe album moest gaan luisteren. Dat deed ik dus en wat is het een fijn album zeg! In the night, Often, Earned it en I cant feel my face zijn mijn favorieten! Het is echt het perfecte album om voor het slapen op te zetten.

Little Mix

Ik kende Little Mix al, maar vond alleen Wings een leuk nummer van ze. Ik ben ze vaker gaan luisteren toen black magic uitkwam. Zo’n leuk nummer en ook een leuke clip! Het laatste nummer dat uitkwam van ze was hair wat ook echt een gaaf nummer is. 6 november komt hun nieuwe album uit en ik ben toch wel benieuwd!

Lucy Rose

Ik houd zo erg van dit soort muziek en Lucy Rose heeft echt een prachtige stem en geweldig mooie nummers. Ik kwam Gamble van haar tegen op Spotify en ben haar toen verder gaan opzoeken! Ik vind dit echt heerlijke muziek om ook mee te zingen.

De volgende paar maanden komen nog zo veel andere albums uit van artiesten die ik graag luister! Ik ben vooral heel erg benieuwd naar het nieuwe album van One direction en Ellie Goulding.

Wat is jouw favoriete artiest op het moment?Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *