Nieuwe youtubers ontdekt #11 o.a James Charles

James Charles

Ik heb weer een aantal hele leuke nieuwe Youtube kanalen ontdekt! Deze keer twee kanalen van stellen die met een camper aan het rondreizen zijn en dat is ook echt een droom van mij. Daarnaast nog twee beauty kanalen en een heel fijn ASMR kanaal!

Travel many roads

Mijn vader kijkt graag vlogs en filmpjes van mensen die aan het reizen zijn in een camper. Toen vond hij laatst dit Youtube kanaal van Herman, Sietske en hun hond Ferry. Ze zijn al een flink aantal maanden onderweg en ze zijn nu in Marokko. Ze beleven van alles en komen op prachtige gebieden. Echt super leuk om te zien hoe ze dat allemaal doen. Hun hond Ferry is trouwens ook echt onwijs schattig.

Chynaunique ASMR

Zoals jullie weten luister ik graag naar ASMR. Laatst ontdekte ik Chyna haar kanaal. Ze is pas een half jaar bezig en ze heeft nu echt al veel views! Ten eerste is ze onwijs knap, maar haar video’s zijn ook gewoon heel fijn. Ze heeft een paar video’s maar haar vriend, die heel schattig zijn. Ook heeft ze er een paar met haar zusje en dan valt haar zusje in slaap, zo schattig!

Kristina K

Kristina K is Nederlands en maakt vooral beauty video’s, maar ook random video’s zoals mukbangs. Ze is ook echt heel knap en ik vind haar video’s heel fijn en handig. Ook maakt ze vaak mooie looks. Haar shoplogs vind ik ook heel fijn, omdat ze goed laat zien hoe alles valt.

James Charles

James Charles kennen veel mensen denk ik wel, maar ik ken hem nog niet zo heel lang. Bovenstaande video was de eerste video die ik van hem zag en ik vond hem gelijk heel leuk. Hij praat alleen wel heel snel, wat soms lastig is haha. Hij maakt extreme, maar mooie make up looks. Ook maakt hij originele videos!

Max & Lee

Dit kanaal ken ik ook door mijn vader. Ze hebben nog niet zo heel veel video’s helaas. Max is Australisch en Lee komt uit Canada en samen met hun hond Occy zijn ze op een rustig tempo aan het reizen. Als het goed is zijn ze nu in Mexico. Hun camper is klein, maar echt zo mooi van binnen! Ze maken ook mooie video’s met mooie beelden. Echt heel leuk om te zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *