Primark en Black friday shoplog!

primark

Vorig week donderdag ging ik naar Primark in Rotterdam zuidplein. Wat trouwens echt een super fijne Primark is. Lekker ruim, netjes en vriendelijk personeel! Ik ging voor wat truien en ik ben zeker goed geslaagd. De dag erna was er Black Friday en ook met Black Friday heb ik een paar dingen gescoord. Lees snel verder om mijn shoplog van Primark en Black friday te zien!

primark

Als eerste kocht ik twee heerlijke dikke truien bij de Primark. Ik kocht een hele mooie oranje bruine trui voor maar 13 euro. Ook kocht ook een beige gemeleerde trui, die er heel erg op lijkt en die was ook 13 euro. Met black friday kocht ik nog deze super mooie bh bij de Hunkemöller. Ik vond het kant met de mooie kleur groen zo mooi! Normaal was hij €27,99 en ze hadden 25% member korting dus nu betaalde ik maar €20,99!

Primark

Al mijn sokken verdwijden altijd, dus ik kocht een paar leuke enkel sokken bij de Primark. Als eerste kon ik natuurlijk deze Harry Potter sokken voor €3,50 niet laten liggen. Ook kocht ik nog 7 paar enkel sokken voor €3,50. Ik vond de kleuren heel leuk en 2 van de sokken hebben een kabelpatroon wat ik erg leuk vond. Daarnaast kocht ik nog kleine kerstballen voor in mijn kleine kerstboompje in mijn kamer. Ik vond de kleuren heel mooi met dat goud en oranje/koper. Deze waren ook €3,50. Als laatste kocht ik bij de kassa nog een spiced pumkpin geurkaars, die was afgeprijsd vaan €0,50, want ze waren nog over de Halloween.

Ook ging ik nog even langs bij holland & barrett. Ik zag vorig week dat ze een adventkalender met vegan chocolade voor €4,99 hadden en die moest ik natuurlijk hebben! Er was 2e gratis van Dr. Organic. Volgens mij was dit geen black friday deal, maar waren die al in de aanbieding. Ik wilde al heel lang de Dr. Organic shampoo’s proberen, dus ik kocht de Dr. organic moroccan argan oil shampoo en conditioner voor €9,99. Ik kocht ook nog B12 100ug, want die was in de aanbieding voor €3,39 en ik slik elke dag B12 omdat ik vegetariër en ook grotendeels vegan eet.

Hebben jullie nog wat leuks kunnen scoren met Black Friday?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *