Rapid fire book tag

Rapid fire book tag

Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een boekentag! Ik moet eerlijk zeggen dat ik de laatste tijd iets te veel series kijk en te weinig boeken lees, maar mijn liefde voor boeken gaat nooit weg. Dit is de rapid fire book tag!

E-Book or Physical Book? 

Fysiek boek! Ik heb wel eens een E-book gelezen op mijn moeder haar ipad, maar ik krijg toch sneller pijn in mijn ogen ervan en ik vind het niet fijn vasthouden. Ik mis de geur van een boek dan echt!

Paperback or Hardback?

Paperback! Ik heb maar 2 hardbacks en dat kwam omdat ik die boeken graag wilde en ze alleen in hardback uit waren. Paperbacks lezen veel fijner, zijn handiger om mee te reizen en zijn een stuk goedkoper!

 Online or In-Store Book Shopping?

Online shoppen! Ik ben gek op boekenwinkels en ik loop er altijd wel even een rondje, maar in boekenwinkels betaal je vaak gewoon de hoofdprijs voor boeken en dan bestel ik ze liever online.

trilogies

Trilogies or Series?

Trilogies! Ik heb in totaal 6 trilogies gelezen en 3 series gelezen, dus dat zegt al genoeg. Ik vind een trilogie vaak precies goed. Je krijgt meer dan 1 boek en vaak ben ik tevreden na 3 boeken. Series zijn vaak minstens 5 boeken en dan moet ik de serie wel echt heel leuk vinden wil ik heel de serie gaan lezen. Ik las trouwens dat de shatter me trilogie 3 boeken erbij krijgt.. Niet heel erg blij mee eigenlijk.

Heroes or Villains?

Heroes! Ik weet dat er mensen zijn die iets met villains hebben, maar ik ga toch echt voor de good guys.

A book you want everyone to read?

Wonder – R.J Palacio

Recommend an underrated book?

The art of being normal – Lisa Williamson

goed lara jean

The last book you finished?

Always and forever Lara Jean – Jenny Han

The Last Book You Bought?

13 reasons why van Jay Asher. Nadat ik de serie had afgekeken bestelde ik gelijk het boek.

Weirdest Thing You’ve Used as a Bookmark?

Ik gebruik altijd gewoon een boekenlegger.

Used Books: Yes or No?

Ja! Ik heb daar echt geen problemen mee. Vaak zijn tweedehands boeken nog best duur als je bijvoorbeeld op bol.com kijkt, dus ik koop toch vaak nieuwe boeken.

goedhuilboeken

Top Three Favourite Genres?

  • Huilboeken (geen idee of dit echt een genre is)
  • Dystopian
  • Contemporary

Borrow or Buy?

Ik koop altijd boeken.

Characters or Plot?

Karakters! Ik heb liever een slecht verhaal met goed beschreven en interessante karakters dan een goed verhaal met slechte karakters.

Long or Short Books?

Dat vind ik een moeilijke.. Ik heb het liefst boeken tussen de 300 en 400 bladzijdes. Als ik een boek echt heel leuk vind dan vind ik dikke boeken helemaal niet erg! Zoals bijvoorbeeld een laatste boek van een serie, Ik wil juist dat die minstens 500 bladzijdes zijn!

Long or Short Chapters?

Korte hoofdstukken!

Name The First Three Books You Think Of…

  • Always and forever Lara Jean – Jenny Han
  • Shatter me – Taherah Mafi
  • Winter – Marissa meyer

Books That Makes You Laugh or Cry?

Huilen! Zoals ik net al zei houd ik best wel van emotionele boeken. En humor vind ik altijd heel lastig in boeken.

fictieveoek

Our World or Fictional Worlds?

Fictieve wereld.

Audiobooks: Yes or No?

Nee. Heb het een keer geprobeerd en viel elke keer in slaap…

Do You Ever Judge a Book by its Cover?

Don’t we all?

Book to Movie or Book to TV Adaptations?

TV adaptations!

A Movie or TV-Show You Preferred to its Book?

Ik lees op dit moment 13 reasons why en ik vind de serie beter en leuker!

Series or Standalone’s?

Standalones!

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *