Recently watched #38 o.a review the greatest showman

the greatest showman

Ik heb deze keer 3 best wel populaire films gekeken, waaronder the greatest showman. Ook keek ik de documentaire van Chris Brown. Ik kan alvast zeggen dat The greatest showman echt de beste film is die ik tot nu toe dit jaar gezien heb! Wil je weten wat ik vond deze films vond? Lees dan snel verder voor mijn reviews!

Chris Brown Welcome to my life

Ik vind het altijd leuk om dit soort documentaires te kijken van artiesten, omdat ik benieuwd ben waar ze vandaan komen. Ook omdat je van alles in de media hoort over ze, maar in documentaires hoor je alles van hun kant en dat is altijd een stuk fijner. Zo is er ook veel commotie geweest rondom Chris Brown, veel wat ik ook allemaal niet wist eigenlijk. Zo wist ik bijvoorbeeld helemaal niet dat hij een dochtertje had! Ik vond de opzet van deze documentaire ook heel fijn. Soms kunnen documentaires namelijk nogal onoverzichtelijk en chaotisch worden of te weinig beelden hebben, maar dat was niet het geval. Er waren best wat fragmenten van hem dat hij bezig is met zijn taakstraf of bijvoorbeeld een keer dat hij boos werd. Ik heb veel meer respect gekregen voor Chris Brown door deze documentaire. Hij heeft een grote fout gemaakt en dat had hij ook nooit moeten doen, maar ik geloof dat mensen kunnen veranderen!

The greatest showman

Eindelijk heb ik deze film ook gezien! Ik hoorde elke keer al het nummer “Never enough” van de soundtrack. Ik wilde zo graag de rest van de soundtrack luisteren, maar ik wilde eerst de film zien dus keek ik zo snel mogelijk de film! Het begin met de muziek vond ik gelijk super gaaf. Je zit gelijk in de film en de muziek maakt deze film echt. Het verhaal is ook heel erg inspirerend en er zit ook een mooie boodschap in de film vind ik. Alle karakters zijn leuk en bijzonder. Ik vond ook dat de afwisseling van nummers goed was! Soms heb je musical films en dat komt er echt elke minuut een nieuw nummer, maar de afwisseling in deze film vond ik heel goed. De acteurs zijn ook allemaal razend goed! Ik ben echt helemaal verliefd op deze film. Er zaten zulke mooie scènes in deze film en mijn favoriete scène was denk ik met Zendaya en Zac Efron. De choreografie is ook heel goed. Ik zou deze film wel 300 keer kunnen zien, zo goed vind ik hem! Voor nu luister ik heel de dag door de soundtrack!

Lady Bird

Ik zag deze film overal voorbij komen en het leek mij een hele interessante film. Ik zag dat Saoirse Ronan erin speelde en ik vind haar een hele leuke actrice. Later zag ik ook dat Timothée Chalamet in deze film speelt en toen werd ik helemaal enthousiast! Al snel kwam ik erachter dat ik de film echt onwijs saai vond… Ik kan best wel tegen langzame en een beetje saaie films, maar na 30 minuten ben ik gestopt met kijken. De volgende dag bleef ik toch nieuwsgierig en heb ik hem toch afgekeken. De film is zeker niet slecht, maar ik had gewoon veel meer verwacht. Het acteerwerk is goed, maar het verhaal is te simpel en saai helaas…

The death cure

We moesten heel lang wachten op de derde film van de maze runner helaas, omdat Dylan O’brein een heftige blessure op set had opgelopen. Hierdoor wist ik ook niet meer zo goed wat er nou in de vorige film allemaal gebeurd was. Ik heb wel alle 3 de boeken gelezen, maar dat is echt 3 jaar geleden. Je zat gelijk weer helemaal in het verhaal en het begon heel spannend en leuk! Ik vond dit echt de minst spannende deel van de drie helaas. Er gebeurde naar mijn mening niet zo heel veel en ik weet eigenlijk alleen nog maar wat er aan het einde allemaal gebeurde. Ik had ook het gevoel dat ze vaak heel laat reageerde. Zo van “oh er staan cranks” en dan 5 seconden later, ja we gaan maar rennen. Vond dat heel frustrerend! Het einde deed mij heel erg denken aan het einde van Divergent. Het einde vond ik heel goed en ook heel zielig. Ik heb wel een keer moeten huilen! Ik had eigenlijk wel op een sterker einde gehoopt…

One Comment

  1. The Greatest Showman vond ik ook echt fantastisch. Heerlijke muziek! Naar Ladybird ben ik enorm benieuwd. Jammer dat je het verhaal zo saai vond. Saoirse Ronan zie ik heel graag spelen dus ik hoop dat zij het voor mij toch goed gaat kunnen maken 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *