Recently watched #40 – o.a Ocean’s 8

Ocean's 8

Ik heb weer 4 films gekeken deze maand en één daarvan is echt één van de beste films die ik dit jaar gezien heb! Benieuwd naar mijn review van onder andere Ocean’s 8? Lees dan snel verder!

Equals

Ik keek laatst Newness en daar speelde Nicholas Hoult in. Ik vond hem gelijk een goede acteurs, dus ik ging opzoeken waar hij nog meer in speelde en toen zag ik dat hij samen met  Kristen Stewart in deze film speelde én dat de film op Netflix stond! De film duurt maart anderhalf uur, wat super fijn is. Er wordt niet super veel gesproken in deze film, waardoor het acteerwerk alleen maar beter is! Ik had iets meer spanning en actie verwacht, maar ik vond het alsnog een goede fijne film, vooral omdat hij dus niet zo lang is als andere films. Het verhaal vond ik interessant en je kon wel merken dat het een boekverfilming is. Het einde vond ik aan de ene kant heel mooi, maar ik had liever nog iets meer willen zien. Het leek er ook op dat er een tweede deel zou kunnen komen, ook al denk ik niet dat dat gaat gebeuren.

Anon

Ik zag de trailer hiervan voorbij komen en ik zag Amanda Seyfried en ik was gelijk nieuwsgierig naar deze film. Het is een Netflix original. Ik vind dit soort verhalen altijd heel erg leuk, maar helaas worden ze vaak een beetje saai en voorspelbaar uitgevoerd. Saai vond ik deze film helaas wel een beetje, maar voorspelbaar vond ik hem niet! Ik vond het idee van het verhaal heel erg leuk en interessant, maar het was te simpel uitgewerkt vond ik. Veel scènes vond ik ook heel awkward gefilmd… Er was niet echt een open einde, maar je komt niet achter iedereen zijn motieven en dat vond ik heel jammer!

Cargo

Dit was echt één van de eerste keren dat ik heel snel bedacht welke film ik wilde kijken. Ik keek in de middag namelijk een video van Sammie Maria en daar vertelde ze over deze film. Ik heb de trailer niet eens gekeken en ben hem ’s avonds na werk gelijk gaan kijken. De film was echt precies wat ik verwachtte en dat komt ook niet vaak voor. De film is heel spannend en ook heel sad… Er komen zombies voor in de film, maar het is niet zo heel erg eng. Dus als je niet van horror houd, zoals ik, dan kan je deze film makkelijk aan. Het is echt een avontuur en gewoon heel erg spannend. Bij het einde heb ik echt gehuild! Deze film is echt een aanrader.

Ocean’s 8

Toen ik de trailer van deze film zag was ik gelijk nieuwsgierig! Sowieso omdat Rihanna in de film speelt en ik was heel benieuwd hoe ze het zou doen. Rihanna haar personage was wel leuk, maar ik vond haar niet echt heel erg goed acteren. Ook had ze echt heel weinig tekst. Ik vond nog een paar acteurs niet zo heel goed acteren en dat vind ik altijd zo jammer! Het verhaal zelf vond ik wel echt heel erg leuk en ook een beetje spannend en zeker met leuke humor. Als de trailer je leuk lijkt, moet je deze film echt gaan kijken!

 

2 Comments

  1. Onlangs zag ik in de bioscoop de Ocean’s 8 trailer voorbij komen. Moest er gelijk al om lachen, dus daar ben ik toch wel benieuwd naar. Jammer dat het acteerwerk hier en daar wat tegenviel.
    Naar Cargo ben ik nu wel heel benieuwd. Op het eerste zicht niet meteen een film voor mij, maar je enthousiasme heeft me toch overtuigd 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *