Recently watched #41 – o.a Incredibles 2

The incredibles 2

Ik heb deze keer 3 films gezien die ik al heel lang wilde zien. Namelijk Love, simon en The incredibles 2. Ook keek ik nog twee Netflix original films. Waarvan ik er één best wel leuk vond en de ander viel helaas tegen. Benieuwd naar mijn reviews? Lees dan snel verder!

Brain on fire

Ik had de trailer hiervan al een paar keer voorbij zien komen en ik was gelijk nieuwsgierig naar deze film. Ik vind sowieso Chloë Grace Moretz een hele leuke actrice! Ik had wel een beetje een drama film verwacht, maar ik had niet verwacht dat de film zo zielig zou zijn. Het is gewoon heel zielig om te zien hoe iemand geen controle meer heeft over zichzelf. Op een gegeven moment was ik net als de dokters ervan overtuigd dat ze in een psychose of iets dergelijks zat. Zo erg dat ik gefrustreerd werd van de ouders die dat niet wilden geloven, maar toch hadden ze gelijk! Sommige stukjes waren trouwens ook echt best creepy. Ik vond dat er wel een paar gaten in het verhaal zaten, wat ik vaker heb met Netflix original films en het begin was een beetje saai, maar zeker een wel een leuke film!

Love, Simon

Ik keek echt heel erg uit naar deze film! Ik heb namelijk het boek gelezen en dat is echt een super leuk boek. Ten eerste vond ik gelijk de casting heel erg goed gedaan, daar ben ik altijd blij mee. Het begin begon gelijk vlot en grappig. Ik merkte wel al gelijk dat ze best wel wat dingen verandert hebben in de film ten opzichte van het boek, maar dat werkte eigenlijk wel heel goed voor de film gelukkig. Ik vond Simon zijn zusje echt heel leuk in de film! In het boek is ze ook heel leuk en best wel bad ass trouwens. Leah vond ik altijd heel erg leuk en vooral nadat ik Leah on the offbeat gelezen heb. Op een gegeven moment werd het boek wel een beetje zielig en moest ik wel een beetje huilen, maar het einde is weer zo onwijs cute!

Incredibles 2

Ik was ongeveer 9 jaar toen de eerste Incredibles film uitkwam en ik weet nog dat ik gek was op die film. 14 jaar (!) later is er nu dan eindelijk een deel 2! Toen ik dat zag wilde ik er gelijk heen. De film is ook nog eens in 3D, wat ik altijd wel leuk vind. De film begon eigenlijk gelijk na de gebeurtenis op het einde van de eerste film. Dat had ik eigenlijk niet verwacht, maar dat vond ik wel een leuke verrassing. Ik had namelijk helemaal de trailer nog niet gezien! Ook begon de film gelijk met volop actie, wat ik ook heel gaaf vond. Al snel merkte ik wel dat deze film een stuk spannender is dan de eerste film. Ik ben me een paar keer echt rot geschrokken! Ook is deze film nog zoveel grappiger dan de eerste film. Vooral de baby Jack-Jack maakt deze film echt hilarisch. Het plot is ook gewoon heel leuk van deze film en ik hoop dat er een derde film komt!

How it ends

Ik zag dat dit een nieuwe Netflix film was en ik vond het er gelijk heel spannend uit zien. Mijn vader had hem al gezien en zei dat het een goede film was en ik had zin in een spannende film, dus ging ik hem kijken! Ik had weer hetzelfde probleem als wat ik vaker heb met Netlfix films, namelijk dat het een beetje van de hak op de tak gaat. De scènes lopen niet heel smooth over op elkaar en dat vind ik heel jammer. Op een gegeven moment was de film inderdaad heel spannend en er gebeurde ook onverwachte dingen. Het laatste half uur vond ik best wel saai en ook heel erg raar en onnodig. Het einde vond ik ook heel stom. Soms kan ik open eindes wel waarderen, maar deze keer echt niet. Vond de film dus niet heel erg goed helaas.

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *