Review van de Aldi zelfbruiningsspray (Biocura)

Review van de Aldi zelfbruiningsspray

Ik ben nooit zo van de zelfbruiner geweest en ik vind het ook niet super belangrijk om een mooi kleurtje te hebben. Mijn moeder nam van de Aldi deze zelfbruiner mee en ik was toch wel benieuwd. Ik had eerst alleen mijn benen gedaan en dat werkte super goed! Later heb ik ook mijn hele lichaam en gezicht gedaan en zelf dat ging goed! Vandaag een review van de zelfbruiningsspray van Aldi.

Voorbereiding

Een goede tip is om voor het zelfbruinen je huid goed te scrubben en ook goed in te smeren met een bodylotion. Als je het op je gezicht wilt aanbrengen, scrub dan ook je gezicht, zorg ervoor dat je gezicht schoon is en smeer ook een crème op. Laat de crème en bodylotion goed intrekken voordat je verder gaat.

Hoe werkt het?

De zelfbruiner is een spray. Je spray een beetje op bijvoorbeeld je benen en smeert het goed in met je handen. Vergeet je voeten en tenen niet! (Ik was mijn tenen vergeten de eerste keer, geen goede look). Dan laat je het goed intrekken. Ik doe minstens een uur voorzichtig. Dus niet gelijk gaan slapen, dan krijg je vlekken. Het geeft trouwens niet af, dat is een groot pluspunt! Vergeet ook niet je handen achteraf te wassen, anders heb je vlekken op je handen. Als ik mijn gezicht doe focus ik me vooral op de zijkant van mijn gezicht zoals mijn voorhoofd, wangen en neus. Op die manier lijkt het wat natuurlijker.

Review van de zelfbruiningsspray van Aldi

Het resultaat

En hier het resultaat na 24 uur.

De volgende ochtend zie je eigenlijk al verschil en het wordt steeds een beetje bruiner. Ik vind het ook een hele natuurlijke kleur bruin! Hoe vaker je het doet, hoe bruiner het wordt. Het blijft ongeveer 3 dagen zitten.

Pluspunten

 • Geeft niet af
 • Snel resultaat (Na een paar uur)
 • Werkt makkelijk
 • Kan ook op het gezicht
 • Je kan de kleur opbouwen
 • Goedkoop (2 euro)

Minpunten

 • Als je het niet goed laat intrekken kan je vlekken krijgen
 • Het is moeilijk om je voeten mooi egaal bruin te krijgen

Ik vind dit super fijn werken. Ik gebruik het vooral vaak voor mijn nek en gezicht. Mijn nek en gezicht worden namelijk niet bruin en zo los je dat heel goed op!

Gebruik jij wel eens zelfbruiner?

2 Comments

 1. Hallo.
  Hier een reaktie op je bericht over zelfbruiningsspray.
  Gebruik het zelf regelmatig en gebruik daarnaast een handschoen voor het opsmeren van de spray,de zelfbruinende melk of creme.
  IEDIAAL!!!!!
  Geen bruine handen, of na het opbrengen dat je ze moet wassen.
  Na een paar gebruikt te hebben kunnen ze in de wasmachine op 30 gr,en aan een wasknijper laten drogen.
  PERFECT.
  Ik heb nu 4 van deze handschoen en gebruik ze regelmatig.
  Waar je deze handschoenen kunt kopen, is bij de Kruidvat voor net geen 2 euro en hangen bij de zelfbruiners in de winkel.
  Ze zijn roze.
  Voor teveel aan bruinings op je lichaam, hebben ze ook een handshoen om het te veel er weer af te halen.
  Wil niet weer zonder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *