Review Boozyshop Acid Exfoliating Serum

Boozyshop serum

Sinds kort vind het fijn om serums te gebruiken in mijn dagelijkse gezichtsroutine. Ik ben begonnen met de serum van Revuele. Die was zeker fijn, maar na een aantal maanden begon ik te merken dat het serum niet meer zo heel veel deed. Toen kreeg ik laatst gratis bij mijn bestelling van Boozyshop hun eigen Acid exfoliating serum erbij. Ik gebruik hem nu al een tijdje en vandaag laat ik jullie weten wat ik van het product vind.

boozyshop serum

Op bovenstaande foto kan je zien welke ingrediënten deze serum allemaal bevat. Ik gebruik altijd het liefst een serum met hyaluronzuur, wat extra hydratie voor de huid geeft. Ook heb ik het liefst dat er ACB Fruit Mix in zit, een natuurlijk AHA die vooral helpt tegen oneffenheden. Deze Boozyshop serum bevat alle twee deze ingrediënten.

Boozyshop serum

Laat ik het eens over de verpakking hebben. Dat vind ik namelijk het slechtste punt van dit serum. Er komen met moeite een paar druppeltjes uit. Het zou veel beter zijn als ze een pipetje zouden gebruiken, dit werkt meestal super fijn! Zo kan je beter doseren, nu is het echt maar de gok hoeveel druppels eruit komen.

Ik gebruik serums eigenlijk altijd alleen in de avond, omdat je uit moet kijken met in de zon zitten als je een serum gebruikt. Nadat ik mijn make up eraf heb gehaald en mijn gezicht goed heb schoongemaakt met een toner pak ik de serum erbij. Het product ruikt neutraal, zoals bijna elke serum. Het serum brengt niet super fijn aan. Het is geen olie, zoals ik gewend ben, maar meer een waterige substantie. Hierdoor is het verspreiden van het product wat moeilijker en gebruik ik waarschijnlijk meer product dan wat nodig is. Wat ik er wel fijn aan vind is dat het daardoor geen vettig laagje achterlaat. Als ik oneffenheden heb op mijn gezicht dan prikt het serum een beetje. Dat is juist goed, dat betekent dat de serum zijn werk doet!

Ik merk zeker dat dit serum veel beter werkt dat mijn vorige serum als het gaat om oneffenheden. Die heb ik veel minder en als ik ze heb gaan ze veel sneller weg. Het enige wat ik merk is dat hij niet super hydraterend is, dit had voor mij nog wel wat meer gemogen.

Voordelen:

  • Minder oneffenheden
  • Oneffenheden gaan sneller weg
  • Dierproefvrij
  • Vegan

Nadelen:

  • Niet super hydraterend
  • Geen fijne verpakking

Ik ben denk ik nog wel opzoek naar mijn perfecte serum, maar voor nu vind ik deze zeker wel fijn! Het Boozyshop Acid Exfoliating Serum is te koop op hun eigen website voor €8,95 maar hij is ook vaak, zoals nu , in de aanbieding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *