Review Hema hydrating serum

Hema hydrating serum

In de winter en vooral deze winter is mijn huid echt onwijs droog en ik werd er helemaal gek van. Toen kreeg ik het idee om een keer een serum te proberen. Ik ging een beetje rondzoeken en kwam al snel uit op de hydrating serum van Hema. Er kwamen gelijk een heleboel positieve reviews naar boven, maar is het ook echt een fijn serum? Lees snel verder om mijn review te lezen!

Wat belooft het Hema hydrating serum?

Het serum is op basis van hyaluronzuur. Dit is een krachtige hydraterende stof voor de huid. Het serum beloofd diep door te dringen en het huidoppervlak zachter en gladder te maken, waardoor lijntjes direct vervagen. Ook verrijkt met vitamine C, E en panthenol om de huid te helpen herstellen. De formule is verrijkt met Aquaxyl. Dit is een hydraterend complex met een vochtvasthoudend en herstructurerend effect. Het zorgt dat de huid zacht en glad wordt.

Hierboven zie je een foto met alle ingrediënten.

Mijn review van het Hema hydrating serum

Het serum ziet eruit als een normale dagcrème, maar is veel vloeibaarder én geeft meer hydratatie, wat je eigenlijk niet verwacht. De eerste keer dat ik het serum gebruikte had ik veel te veel gebruikt, namelijk een heel pompje, maar een half pompje is meer dan genoeg! Ik reinig eerst mijn gezicht goed, dan breng ik de serum van Hema aan en als dat een beetje ingetrokken is na een paar seconden, breng ik mijn dagcrème en oogcrème aan. Nadat ik het serum heb aangebracht voelt mijn huid echt onwijs zacht aan! Ook nu ik dit serum al een paar weken gebruik voelt mijn huid voelbaar zachter aan en het ziet er ook veel beter uit. Naast dat mijn huid veel minder droog is, heb ik ook veel minder pukkels sinds ik dit serum gebruik en dat had ik niet verwacht! Ik gebruik het serum alleen ’s avonds, want als ik het ook ’s ochtends gebruik dan is mijn huid iets te vettig om eroverheen make up aan te brengen. Ik gebruik het serum heel soms ‘s ochtends alleen  als ik die dag geen make up draag en mijn huid bijvoorbeeld heel droog is.

Hema hydrating serum

Voordelen:

  • Gewoon verkrijgbaar bij de Hema
  • Budgetproof (€4)
  • Dierproefvrij
  • Heel erg hydraterend
  • Je ziet en voelt gelijk verschil
  • Minder pukkels

Nadelen:

  • Geen!

Ik kan gewoon geen nadeel bedenken over dit product! Dit is echt een nieuwe favoriet voor de winter. Ik merk qua hydratatie zoveel verschil met mijn huid, dat ik niet meer zonder dit product kan. Echt een aanrader als je opzoek bent naar een hydraterend serum! Het Hema hydrating serum is te koop bij Hema voor €4.

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *