Review keep it perfect! Essence make up fixing spray

Review keep it perfect! Essence make up spray

Een paar jaar terug maakte ik zelf altijd mijn eigen DIY fixing spray, maar dat vond ik moeilijk om goed te houden en nu wilde ik graag een echte proberen. Ik probeerde de Essence fixing spray en vandaag heb ik een review voor jullie! Benieuwd of ik er positief over ben? Lees dan snel verder!

De fixing spray moet ervoor zorgen dat je make up er langer op blijft zitten, zonder een plakkend laagje achter te laten.

Ten eerste zit er maar 50 ml in een flacon en dat vind ik best weinig. Je betaalt 2,99, wat een budget prijs is, maar voor 50 ml vind ik het nog best prijzig. De mist is een hele fijne lichte mist, wat zeker een pluspunt is. De geur van de fixing spray is niet echt lekker. Het ruikt heel erg sterk naar alcohol. De geur vervaagd wel snel gelukkig. Als ik de spray net gebruikt hebt zie ik duidelijk dat hij het poederige van mijn make up weg haalt, maar later op de dag merk ik dat het echt een groot deel van mijn make up er juist af heeft gehaald en ik sneller glim. Heel jammer! Mijn make up blijft dus juist minder lang zitten en ook is de flacon heel snel leeg. Ik denk dat als je hem elke dag gebruikt hij na een maand al op zou zijn!

Voordelen:

  • Bij de Kruidvat vekrijgbaar
  • Dierproefvrij
  • Fijne lichte mist

Nadelen:

  • Zit maar 50 ml in een flacon
  • Ruikt niet lekker
  • Haalt make up er juist af
  • Glim sneller
  • Niet zuinig in gebruik

Dit was dus geen succes voor mij! Maar mocht je toch nog geïnteresseerd zijn is de Essence fixing spray te koop bij de Kruidvat voor €2,99. Ik wil wel nog andere fixing sprays gaan proberen, dus als jullie nog tips hebben hoor ik het graag!

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *