Review kruidvat super lash serum

Kruidvat super lash serum

Voor de zomer was iedereen helemaal laaiend over de Kruidvat super lash serum. Op een gegeven moment werd ik ook wel heel erg nieuwsgierig en heb ik het product gekocht. Ik heb al best lange wimpers van mezelf, dus ik was benieuwd wat het resultaat zou zijn na 16 weken. Vandaag kunnen jullie dat zien!

Informatie op de achterkant van de verpakking

Het Kruidvat super lash serum zit in een handige verpakking vind ik zelf. Als je het product opendraait zit er een klein kwastje, een beetje zoals een eyeliner kwastje, die je heel makkelijk langs je wimperrand kan halen. Het product heeft een neutrale geur en heeft geen kleur. Elke avond voordat ik ging slapen bracht ik dit serum aan op mijn wimpers. Benieuwd naar het resultaat na 16 weken? Scroll dan snel naar beneden!

Zonder mascara. Links before en rechts na 16 weken.
Met mascara. Links before en rechts na 16 weken.
Met mascara. Links before en rechts na 16 weken.

Ik heb op beide foto’s dezelfde mascara gebruikt en ook op allebei de foto’s mijn wimpers gekruld, behalve op de foto’s zonder mascara. Je kunt duidelijk zien dat mijn wimpers een stuk langer geworden zijn en ze zijn ook echt een stuk voller geworden! Ook als ik aan mijn wimpers voel, voel ik dat ze een stuk sterker zijn geworden. Ik gebruik nu ook al een tijdje waterproof mascara en dat kon ik vroeger echt niet, want dan vielen er allemaal wimpers uit en daar heb ik nu helemaal geen last van! Ik had ook helemaal geen irritatie van het serum gelukkig. Na 2 weken merkte ik eigenlijk al verschil en ik had niet verwacht dat ik zo snel verschil zou zien.


Ik ben echt super blij met dit serum! Er wordt aangeraden om na 16 weken het serum 3/4 keer in de week te gebruiken, dus dat ga ik nu doen. Ben op zich wel benieuwd eigenlijk wat er zou gebeuren als je het serum niet meer zou gebruiken. Zouden je wimpers dan weer worden zoals voordat je het serum gebruikte?

Het Kruidvat super lash serum is te koop bij Kruidvat voor €9,99. Maar op de Nederlandse site van Kruidvat is hij uitverkocht! Als je hem in de winkel wilt halen moet je het vragen bij de kassa, want ze staan achter de kassa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *