Review Lee Stafford Hair Growth Treatment

IMG_0161

In oktober liet ik mijn haar kort knippen. Ik had zoveel meiden gezien met een gave lange bob en ik was mijn lange haren zat. Zenuwachtig was ik wel, maar was er ook super blij mee! Toch na twee maanden ging het weer kriebelen en wilde ik het weer laten groeien. Ik kocht het Lee Stafford hair growth treatment. Ik zag namelijk dat Gabby het gebruikte en haar haar groeit heel snel! Nu groeit mijn haar al best snel van zichzelf, maar ik dacht een beetje hulp kan niet kwaad toch? Ik heb het product getest en dit is de review.

Hoe gebruik je het?

Je wast eerst gewoon je haar met shampoo. Na shampoo doe je de crème verdelen over je hele haar, maar je focust vooral op je hoofdhuid. Dit laat je ongeveer 5 minuten inwerken en daarna was je het uit. Daarna doe je conditioner in je haar. Ik deed het hair growht treatment tegelijk in met mijn conditioner, anders moet je 2 keer wachten. Heel simpel dus! De crème ruikt echt heel erg lekker. Het ruikt heel erg zoet en de geur doet me ergens aan denken maar ik weet niet zo goed aan wat.

Wat belooft het?

 • Verhelpt haaruitval.
 • Hydrateert de hoofdhuid.
 • Verbeterd het volume en het gevoel van het haar.
 • Helpt je haar met groeien.

_MG_0012

Dit was mijn haar voordat ik het treatment had gebruikt. Dit was op 3 december 2015. Om aan te geven hoe veel me haar is gegroeid heb ik expres een streepjesshirt aangetrokken. Op deze datum kwam mijn haar tot de 7e streep.

4 December heb ik het voor het eerst gebruikt en de eerste keer voelde ik het gewoon werken op mijn hoofdhuid. Geen tintelingen, maar daar leek het wel op. 3 weken lang heb ik het gebruikt bij elke wasbeurt en ik was mijn haar ongeveer 2 keer per week. Na de 3 weken ben ik het 1 keer per week gaan gebruiken. Op de verpakking staat ook dat als je merkt dat je haar eraan gewend is je het 1 keer in de week kan gaan gebruiken.

goedna2maanden2

 

Het resultaat

En dit is mijn haar op 25 januari Ik heb het bijna 2 maanden gebruikt en nu komt het tot de 9e streep. Het is dus ongeveer 2,5 centimeter gegroeid. Ik weet niet zeker of het veel geholpen heeft met het groeien van mijn haar. Wat ik ervan vind? Ten eerste merkte ik dat mijn haar er echt een stuk sneller vet van werd, dat vond ik heel erg jammer. Ik vind het zeker een fijn product, maar voor de prijs ga ik het denk ik niet opnieuw kopen. Ik zou het wel weer een keer kopen als ik merk dat mijn haar heel droog en beschadigd is. Hieronder nog de voor en na foto naast elkaar, zodat je het verschil beter kunt zien.

pizap.com14537170027341

Voordelen:

 • Ruikt heerlijk.
 • Je haar wordt er heel erg zacht van.
 • Maakt je haar glanzend.

Nadelen:

 • 12 euro vind ik best duur en als je vaker dan ik je haar wast doe je ongeveer maar een maand met 1 potje.
 • Maakt je haar snel vet.
 • Ik weet niet zeker of het helpt met het groeien van mijn haar.
 • Helpt niet tegen haaruitval.

Dit soort producten werken vaak anders bij iedereen, dus bij jou kan het misschien wel helpen om je haar sneller te laten groeien! Ik merk wel dat mijn haar een stuk gezonder is, want normaal heb ik na 4 maanden echt al gespleten haarpunten. In februari ga ik weer naar de kapper en dan ga ik er weer een model in laten knippen.

Het lee stafford hair growth treatment is te koop bij o.a Etos en online bij Douglas.nl.

Zou jij het Lee Stafford Hair growth treatment willen uitproberen?
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *