Review Weleda Skin Food

Weleda Skin Food

Ik kreeg van Newpharma een heel fijn dierproefvrij beautypakket waar onder andere Weleda Skin food in zat. Ik was gelijk heel erg nieuwsgierig naar dit product en wilde het gelijk testen voor jullie. Ik heb het product nu een tijdje getest en vandaag kunnen jullie mijn review lezen van de Weleda Skin food!

De verpakking vind ik mooi en clean. Het product zit in een tube vorm. Het enige jammere daaraan vind ik dat je wel iets van een tube squeezer moet gebruiken wil je al het product eruit kunnen halen. Het product zelf heeft een crèmeachtige kleur en ruikt heel sterk naar citrus. De crème voelt aan als een dikke olieachtige crème.Ik testte dit product als eerste uit op mijn lippen. Toen ik terug kwam van vakantie had ik namelijk ineens super droge lippen. Deze crème werkte daar echt totaal niet tegen. Na 4 dagen was ik het zat en gebruikte ik weer mijn  vertrouwde lippenbalsem en daarna waren mijn lippen binnen één dag weer zacht.

Daarna heb ik elke avond mijn voeten ingesmeerd met deze crème, want in de zomer heb ik altijd droge voeten en dat voelt niet fijn. De crème trekt heel erg langzaam in, wat ik erg jammer vond gelijk. Als ik de crème net aan heb gebracht voelen mijn voeten heel zacht, maar na een uurtje voelen ze gewoon weer droog aan helaas.

Ik hoor wel dat deze crème goed moet werken tegen eczeem, maar daar heb ik geen last meer van dus dat kan ik helaas niet voor jullie testen.

Ik ben niet echt te spreken over dit product. Heel erg jammer, want ik had hoge verwachtingen! Weleda Skin food is te koop bij Newpharma.nl. Newpharma is de eerste Belgische online apotheek sinds 2008 en verkoopt meer dan 30.000 producten, dus neem gerust een kijkje!

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *