Serie Tag

Ik kan denk ik wel zeggen dat ik behoorlijk verslaafd ben aan series. 2 jaar geleden begon mijn verslaving, doordat ik eindelijk The Vampire Diaries ging kijken. Daarna volgde er steeds meer series en op dit moment volg ik maar liefst 6 series! In deze Tag zal ik vragen beantwoorden over de series die ik kijk.

Wat was de eerste serie die je volgde?

Mijn verslaving begon 2 jaar geleden met The Vampire Diaries.

Wat is je favoriete serie ooit?

Dan moet ik toch kiezen voor The Vampire Diaries.

Met welk personage zou je wel eens op date willen?

Met wie niet? Als ik echt moet kiezen, dan kies ik voor Damon Salvator. Ian is zo verschrikkelijk knap. Maar ook vind ik Stiles (Dylan O’brien) van Teen Wolf heel erg knap, schattig en grappig!

Welke serie(s) volg je op dit moment?

The Vampire Diaries, The Originals, Teen Wolf, The 100, Pretty Little Liars en sinds kort Keeping Up With The Kardashians. Beetje veel hè…?

Van welke afgelopen serie mogen ze nog een vervolg maken?

Gossip Girl, zonder twijfel! Ik vind het nog steeds zo jammer dat deze serie is afgelopen. Het lijkt me leuk als ze dan een stuk ouder zijn, misschien kinderen hebben en dat het dan verder gaat. Dat er een nieuwe Gossip Girl is ofzoiets!

Welke serie wil je nog graag zien?

Ik weet dat veel mensen Suits en Breaking Bad enzovoort geweldig vinden. Ik denk dat ik Suits nooit ga kijken, omdat ik het niet zo interessant vind. Breaking bad wil ik misschien nog wel eens gaan kijken. Ook lijkt Game Of Thrones me heel erg gaaf. Op tumblr en WeHeartIt zie ik altijd van die plaatjes van American Horror Story en het lijkt me zo gaaf en romantisch, maar ik ben gewoon veel te bang aangelegd daarvoor. Na 3 minuten kijken had ik zelfs de volgende nacht een nachtmerrie.

Heb je wel eens een serie of enkele afleveringen herbekeken?

Ik heb The Vampire Diaries en Teen Wolf herbekeken, omdat ik het niet meer zo goed begreep. Op dit moment kijk ik Gossip Girl nog een keer. Als er een hele leuke aflevering is van TVD of PLL dan wil ik hem nog wel eens een tweede keer kijken. Zoals de aflevering dat Klaus en Caroline eindelijk zoenen! Ook wil ik PLL herbekijken, maar dat ga ik denk ik pas doen als de serie afgelopen is, wat als het goed is nog 2 seizoenen duurt.

Welke serie heb je een tijdje gevolgd en daarna weer opgegeven?

New Girl. Een aantal jaar geleden volgde ik het op TV en vond ik het echt heel erg leuk. Een paar maanden geleden heb ik het weer geprobeerd, maar het is nu wel weer een hele tijd geleden dat ik het gekeken heb. Ik denk dat het komt doordat het maar hele korte afleveringen zijn. Ik vind de serie namelijk wel heel erg leuk!

Met welk personage zou je wel eens van plaats willen ruilen?

Ik denk met Elena van TVD. Omringt zijn door allemaal knappe vampieren? Ja graag.4 Comments

    1. Ik heb die aflevering gezien ja! Ik was eigenlijk niet zo teleurgesteld, ik had toch niet verwacht dat we echt te weten zouden krijgen wie -A is. Ik vond de aflevering echt super spannend en geniaal bedacht. De beste aflevering tot nu toe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *