Shoplog!- o.a Kiko, Lush en The Body shop

The body shop

Vorige week heb ik weer even heerlijk geshopt! Ik ging samen met mijn moeder naar Rotterdam, want zij kreeg voor haar verjaardag Dr. Martens. Ik heb deze keer vooral veel beauty producten gekocht en ook heel veel oude favorieten! Zo wilde ik graag even kijken naar de nieuwe jelly maskers van Lush en  wilde ik naar de kiko en the body shop. Ook heb ik nog 2 shirtjes en een broek bij de H&M gekocht. Wil je weten wat ik allemaal geshopt heb? Lees dan verder!

H&M

Als eerste ging ik even naar de H&M. Twee weken terug kocht ik deze donkergrijze broek al bij de H&M voor €24,99. Het is een broek van de L.O.G.G lijn van H&M. Het is een high waisted broek met rechte pijpen en hij zit echt super lekker!

In de H&M in Rotterdam kocht ik twee streepjes shirtjes. Oeps.. Ik mag echt geen streepjes meer kopen hierna! Het ene shirt is blauw/wit gestreept en is een beetje en kort model. De armen zijn wat langer en wijd en op de mouwen staan ook geborduurde bloemen, wat ik heel leuk vind! Dat shirt was €17,99.Het andere shirt is gewoon basis, maar het kraagje is geel en dat vond ik wel een leuk detail. Dat shirt was €9,99.

Ik wilde heel erg graag even naar de Kiko. Ik ben gek op Kiko make up en ik wilde wat nieuwe producten van hun proberen. Zo was ik opzoek naar een fijne bb cream en de bb cream van Kiko zag er best mooi uit in verschillende reviews die ik bekeken heb, dus die nam ik mee in de lichste kleur 01 ivory. De Kiko bb cream is €9,99. Hier zal ik nog een review voor maken!

In mijn laatste dagelijkse make up routine zag je al dat ik nu steeds cream contour gebruik. Ik wilde graag een contour stick proberen en toevallig heeft kiko er een voor €9,99 en die nam ik ook mee! Hier volgt ook nog een review van.

De mascara’s waren nu in de aanbieding voor 4 euro dus ik nam ook de ultra tech + mascara mee. Ik heb deze mascara nog niet geprobeerd, maar als ik hem fijn vind zal hij vast wel voorbij komen op mijn blog.

Als laatste nam ik nog twee smart lakjes mee in de kleur 50 en 54. De smart lakjes zijn 2 euro per stuk.

Zoals ik in de intro vertelde was ik heel benieuwd naar de nieuwe jelly maskers van Lush. De medewerkster vroeg wat voor huid ik had en ik zei een droge huid met onzuiverheden en toen raadde ze mij de 1000 millihelens jelly masker aan. Ze bracht hem aan op mijn hand en dat voelde onwijs fijn! Van dit masker komt ook nog een review. De Lush jelly maskers zijn €10,50 per stuk.

Ik had nog 5 lege schone potjes, dus ik nam ook nog brazened honey mee. Een heel fijn vers masker van Lush. De verse maskers van Lush zijn €11,50.

Mijn moeder en ik zijn gek op de figs en leaves zeep van lush, dus die namen we ook nog mee. Deze zeep kost €6,30 per 120 gram.

the body shop

Als laatste ging ik naar The body shop. Ik was vroeger onwijs grote fan van The body shop, maar ik was er nu echt al een lange tijd niet geweest. Ik nam als eerste de Japenese cherry blossom boy mist mee voor €13,00. Ik gebruik deze mist elke dag en hij was nu op. Er was 2e halve prijs op alles van de parfum collecties, dus ik nam ook de Cherry blossom body cream mee die normaal €18.00 is.

Ook was er nog 40% korting op 100ml handcrèmes en de almond handcrème van The body shop is echt mijn favoriet handcrème, dus die nam ik ook gelijk mee. Als laatste nam ik nog een hand cleanse gel in de geur mango mee, want dat vind ik toch wel handig om in mijn tas te hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *