Sleek Face form palette in Light review

sleek face form

Je kon laatst zien wat ik allemaal besteld had bij Boozyshop en ik heb al een review geschreven over de L.A Girl pro conceal hd concealer. Ook bestelde ik het face form palette van sleek in de kleur light. Een populair product, waar ik heel benieuwd naar was. Lees verder voor de review van Sleek face form palette in Light.

sleek face form

Sleek face form light swatches

Kijk hoe mooi alle drie de kleuren zijn! Ik heb gehoord dat de bronzer een dupe is voor de Nars Laguna bronzer, maar ik heb die bronzer niet dus dat kan ik niet met zekerheid zeggen. De blush moet een dupe zijn voor de Nars Orgams blush! De blush is de rose gold blush van Sleek. Ik had gehoord dat de highlighter en beetje rozig was en ik was heel bang dat het inderdaad zo was. Maar ik vind hem juist een beetje perzikachtig, heel mooi!

goedalles2

goedalles

Hier heb ik de bronzer, highlighter en blush aangebracht. Echt super fijn en mooi vind ik de drie producten. De bronzer is best gepigmenteerd, maar is goed te blenden. De highlighter is super mooi voor overdag. Het is echt een glow in plaats van een shimmer. Ik vind hem ook heel mooi en natuurlijk bij mijn huidskleur passen. De blush ben ik ook gek op! Er zit wel best veel shimmer in de blush en ook is de blush heel erg gepigmenteerd. Je hoeft dus maar een klein beetje te gebruiken! Het is echt een super mooie perzik kleur, die gelijk meer warmte en kleur aan je gezicht geeft.

Voordelen:

  • Dierproefvrij
  • Handig voor op reis
  • Nars dupes!
  • Mooie kleuren

Nadelen:

  • Niet heel erg budget (€13,49)

Ik ga dit palette sowieso elke vakantie meenemen! Super handig, want normaal neem ik een bronzer, een highlighter en een blush mee en dan is dit palette een stuk kleiner.

De Sleek face form in light is te koop bij Boozyshop voor €13,49.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *