Sterrenbeeld collectie van My jewellery

My jewellery

Ik ben heel kieskeurig als het om sieraden gaat. Ik draag in het algemeen vooral gouden en minimalistische sieraden. Mijn favoriete winkel om sieraden te kopen is dan ook My Jewellery. Sinds kort hebben ze ook een hele gave sterrenbeelden collectie. Deze collectie is op mijn lijf geschreven, want ik ben helemaal into horoscopen! Van My Jewellery ontving ik een ketting van deze collectie, aangezien ik het liefst kettingen draag.

My jewellery

Schorpioenen staan bekend als gepassioneerd, mysterieus, goedgelovig, argwanend, ambitieus, wraakzuchtig en eerlijk. Als je mij goed kent, weet je dat ik echt 100% een schorpioen ben. Ik gebruik het dan ook vaak als excuus als ik bijvoorbeeld weer eens te eerlijk ben. Ik ben met trots een schorpioen en daarom vind ik het zo leuk dat ik nu eindelijk een sterrenbeeld ketting heb! Ik kijk ook wel eens horoscoop voorspellingen op Youtube. Vaak kijk ik dan de horoscoop voorspellingen van Lissette. Elke maand voorspelt zij je horoscoop door middel van kaarten. Ik zou stiekem (nu niet meer zo stiekem) eigenlijk ook wel eens tarot kaarten willen laten leggen.

My jewellery

Ikzelf ben schorpioen en heb gekozen voor de sterrenbeeld ketting schorpioen in het goud. Ik vind de kettinkjes van My Jewellery altijd heel erg fijn. Ik heb dan ook meerdere sieraden van My Jewellery. De sieraden van My Jewellery zijn ook heel leuk met elkaar te combineren. Zoals met de bovenstaande kettingen hierboven bijvoorbeeld. Vooral de sterrenketting vind ik erg leuk staan bij het sterrenbeeld kettinkje.

Nieuwsgierig naar de rest van de collectie? Kijk hier dan verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *