The quintessential summer book tag

summer book

I’m back! Ik ben 3 heerlijke weken op vakantie geweest in Zweden, waar ik trouwens volop gelezen heb! Ik zag deze tag bij Bookables en zij heeft altijd hele leuke tags. Het is een zomer tag en ik heb geprobeerd boeken te kiezen die ik in ieder geval dit jaar gelezen heb.

 1. Iced Drink- a refreshing book

Love & gelato! Ik las dit boek op vakantie en ik vond hem zo leuk. Ik vond dit boek verfrissend, omdat het niet een standaard zomers liefdesverhaal is. Het boek gaat meer over Lina die het oude dagboek van haar moeder vindt en ik vond het zo verfrissend en leuk om dat dagboek te lezen!

 1. Cotton Candy- a book that was fluffy and sweet

De enige beetje fluffy boeken die ik tot nu toe gelezen heb zijn Wanderlost en love & gelato. Ook heb ik Starry eyes en Leah on the offbeat gelezen, die ik echt heel erg leuk vond, maar die zijn niet heel erg fluffy en sweet. Ik heb When dimple met rishi nog liggen en ik heb Morgan Matsons nieuwe boek Save the date besteld en ik denk dat die boeken wel echt fluffy en sweet gaan zijn!

 1. Sunglasses- a dark book

Lorali van Laura Dockrill. Ik las dit boek ook op vakantie, want de vriendin van mijn broer had dit boek mee. Ik vond om eerlijk te zijn het boek een vaag en niet echt mijn ding, maar er zitten zekere duistere elementen in dit boek.

 1. Picnic on a Rainy Day- a sad book

Ik ben echt de master van de sad books, I love sad books! Maar ik heb er dit jaar nog niet zo heel veel gelezen. Ik denk dat ik dan ga voor The inexplicable logic of my life. Ari and Dante blijft mijn fave, maar dit boek was ook heel mooi en sad!

 1. Sand- a book that irritated you

Ik denk Wanderlost. Dit boek had ook de vriendin van mijn broer mee op vakantie zij vond hem zo leuk dat ik hem gelijk na haar ging lezen. Ik vond het boek wel oké. Ik vond het heel erg irritant aan dit boek dat het echt super insta love is en ik kan daar echt niet tegen. Zo onrealistisch!

 1. Summer Blockbuster- favorite book-to-screen adaptation

Love simon! Ik keek eindelijk de film laatst en ik vond hem zo onwijs schattig! Ik heb zelfs een traantje gelaten. Ook al waren er best wat dingen veranderd ten opzichte van het boek, vond ik dat dat goed werkte voor de film!

 1. Dropped Ice Cream- a you were anticipating, but it wasn’t good

De verborgen geschiedenis van ons van Jessie Kirby. Ik vond haar boek things we know by heart zo mooi en leuk, dat ik helemaal enthousiast en nieuwsgierig was naar haar nieuwe boek. Maar helaas vond ik het boek echt best wel tegenvallen.

 1. Palm Tree- a tall book you loved

De enige echt hele dikke boeken die ik dit jaar gelezen heb zijn de boeken van Throne of glass en dat vind ik echt een hele leuke en goede serie!

 1. Bonfire- a book you want to burn

Dat vind ik wel heel erg drastisch en  ik heb niet echt hele slechte boeken gelezen nog dit jaar (gelukkig!). Ik denk dat ik dan ga voor passenger, dat boek was namelijk echt killing en ik keek er zo naar uit

 1. Fireworks- a book that exploded onto the scene

Call me by your name! Vooral de film is echt een hype geworden dit jaar, maar ik heb na de film ook het boek gelezen en die is ook echt heel erg mooi!

One Comment

 1. “Ik ben echt de master van de sad books, I love sad books!” is 100000% helemaal waar. Voor mij was het beste verfilmde boek echt Call me by your name. Het was zo perfect ik zou hem elke dag wel kunnen kijken <3 Maar Love, Simon was ook bijzonder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *