Troye Sivan

Troye Sivan volg ik al ongeveer een jaar op youtube. Op het begin vooral voor zijn covers, maar later ook voor zijn leuke vlogs. Hij heeft in augustus dit jaar een EP uitgebracht en is aardig succesvol. Wat ik niet had verwacht, is dat hij zo’n goede quote eruit zou gooien.‘Life isn’t about finding yourself, it is about creating yourself’


Al je hele leven lang zie je al deze succesvolle mensen om je heen die weten wat ze willen, maar wat wil jij nou eigenlijk? Vanaf dat moment krijg je het gevoel dat je jezelf moet vinden. Dat je moet vinden wat je leuk vind, waar je goed in bent, wat je later wilt worden, wat voor kleding je leuk vind, wat voor stijl je hebt en nog veel meer. Ook al lijken deze succesvolle mensen waar je tegen op kijkt heel zelfverzekerd, dat is niet altijd zo. Iedereen is wel ergens onzeker over. Zeker zijn bestaat niet. Je kunt jezelf niet ‘vinden’. hetzelfde als met liefde, je moet het gewoon laten gebeuren en dan vindt het jou met een beetje hulp van jezelf ;).

Maar hoe creëer je jezelf dan? Heel simpel eigenlijk. Als je iets in de winkel ziet hangen wat je leuk lijkt, dan koop je het! Ook al is het misschien gewaagd en iets wat je normaal nooit draagt. Daar moet dan maar verandering in komen! Gewoon die fel paarse lipstick kopen. Denk je dat het je niet zal staan? Gewoon doen, alleen zo kom je er achter. Als het niet staat of achteraf het toch jouw ding niet is, dan weet je dat tenminste! Misschien probeer je een keer iets wat wel bij je past. Dit zijn kleine dingen die ik nu opnoem, maar daar gaat het eigenlijk ook om.Als je namelijk meer moeite doet voor je uiterlijk en er verzorgd uitziet, dan ga je je ook beter voelen. Daardoor krijg je misschien wel meer zelfvertrouwen en lef om dingen te doen die je normaal niet zou durven, maar je wel heel graag zou willen doen.

Wat denk jij als je iemand met een felle lipstick of blauw haar ziet lopen? He wat een gek, zo ga je er toch niet bij lopen? Nee, dat is niet wat je denkt. Je denk wauw, dat ziet er gaaf uit zou ik dat maar durven! De meeste mensen zullen waarschijnlijk ook zo over jou denken. Denk daar dus over na als je twijfelt om iets te doen. Bekijk meer van mijn persoonlijke berichten.

Create yourself! Naomi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *