Vegan What I Eat In A Day

vegan

Ik heb wel eens vaker een what i eat in a day artikel gemaakt, maar toen was ik nog niet vegan. Dit is wat ik op een dag ongeveer eet. Elke dag eet ik eigenlijk weer anders, dus ik zal dit wel vaker doen zodat jullie een beetje een goed idee krijgen van wat je nou allemaal kan eten als je vegan bent!

Ontbijt – Alpro yoghurt met appel en kaneel

‘S ochtends eet ik altijd heel simpel en deze dag ging ik voor Alpro mild & creamy ongezoet met een appel en kaneel. Ik gebruik altijd gewoon de soya yoghirt wat we in huis hebben, maar mijn favoriet is de kokos versie!

Lunch – Geroosterd brood me guacamole

Ik ben echt gek op guacamole en wanneer ik kan eet ik het! Het is heel simpel om te maken en super lekker in de middag op een geroosterde boterham.

Tussendoortje – Smoothie!

Na een tijdje kreeg ik een beetje honger en maakte ik een smoothie. Ik ben echt gek op smoothies en op deze manier kom je ook goed aan je vitamientjes! Ik heb deze smoothie gemaakt met:

  • 1 banaan
  • grote hand vol bladspinazie
  • handje diepvries frambozen
  • theelepen lijnzaad
  • glas kokoswater

Dit is echt mijn lievelings smoothie en ook nog eens heel lekker én gezond!

Tussendoortje #2 – vegan stroopwafels!

Aan het einde van de middag kreeg ik het ineens super koud en maakte ik thee van tastea. Daar hoort natuurlijk ook een koekje bij en deze stroopkoekjes van punselie zijn vegan en lekker!

Avond eten – Pasta!

’s avond at ik deze lekkere pasta en het recept kan je hier op de Alpro site vinden. Het recept is simpel en super lekker! Het is een creamy pasta met champignons en spinazie.

Toetje!

Toen ik net vegan werd miste ik vooral lekkere toetjes, maar gelukkig ontdekte ik al snel de toetjes van Alpro, die echt allemaal super lekker zijn! Deze keer had ik de vanille versie.

Avond snack – Popcorn!

’s avonds tijdens het netflixen wilde ik er wat lekkers bij en we hadden toevallig popcorn in huis!

Zoals je ziet is het helemaal niet moeilijk om vegan te eten! Deze dag at ik best wel gezond, behalve het koekje en popcorn dan maar je verdient af en toe ook eens wat lekkers. het enige wat ik nog moeilijk vind is om genoeg bonen te eten op een dag. Meestal eet ik ook wel iets van kikkererwten!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *