Voor het eerst Halloween vieren

Halloween

Afgelopen woensdag was het Halloween. Ik had het nog nooit eerder gevierd, maar dit jaar vond ik het wel leuk om het te vieren. Ik vierde het heel low-key samen met Germaine, maar wel met decoratie, food & drinks en natuurlijk hele leuke kostuums!

Kostuums

Als eerste natuurlijk het belangrijkste: De kostuums! Ik wilde heel graag als iets gaan van vroeger en echt een karakter. Toen vond ik The incredibles! Ik bestelde een rode panty, die was nog het lastigst om te vinden namelijk. Ik kocht er ook een rood shirt bij van de zeeman. Daaronder had ik een lange mouwen trui aan en eroverheen kousen en een mooie grote onderbroek. Ook kocht ik nog een zwart maskertje bij de Hema. Ik had het incredibles logo uitgeprint, uitgeknipt en toen opgeplakt op mijn shirt!

Germaine was verkleed als Other Mother van Coraline. Ik had Coraline nog nooit gezien, dus ik wist (nog) niet wie het precies was. Maar ze zag er in ieder geval heel gaaf uit!

Decoratie & avondeten

Ik kocht bij de big bazaar en de Hema Halloween decoratie. Ik had een pompoenslinger en een spinnenslinger (die uiteindelijk meer op kevers leken) en spinnenwebben.

Als avondeten maakte ik quesadillas en Germaine had er een pompoen uitgesneden. Helaas ging het met het omdraaien een beetje mis, maar in de pan zag het er nog heel erg leuk uit. Ze smaakten trouwens ook heel erg lekker, zeker met een beetje salsasaus erbij!Snacks & drinks

Bij de big bazaar had ik ook een paar Halloween snoepjes gekocht. Onder andere kauwgomoogballen, oogballensnoepjes en chocoladelolly’s. De kauwgomoogballen had ik in mijn drinken gedaan en dat zag er heel cool uit!

Bij de Aldi had ik nog de Halloween editie van Jelly Beans gekocht. Dat was heel leuk om te doen! Je moet met een dobbelsteengooien en dan stond er welke kleur je moet pakken. Dan moest je maar hopen dat je de lekkere smaak had! Rotten eggs was trouwens echt heel erg vies.

Germaine had nog hele lekkere brownies gebakken. Ze had de brownies in deze hele leuke doosjes gedaan van de Flying Tiger!

Borduurpatroon

Ik wilde last minute toch nog iets voor Halloween borduren. Toen vond ik op dmc.com dit hele leuke patroon! Het is eigenlijk van het mexicaanse feest los dias de muertos, wat 1 en 2 november gevierd wordt. Ik vond het patroon echt heel leuk en het was makkelijk om te maken.

Maskertjes action

Toevallig vond ik ook nog deze leuke los dias de muertos maskertjes bij de action! Ze zagen er leuk uit, maar deden niet heel erg veel voor je huid.

Films

Ik ben totaal niet van de horror films en Germaine gelukkig ook niet. Er zijn genoeg andere spooky halloween films, zonder dat ze te eng zijn. We keken The nightmare before christmas en die vond ik verrassend leuk! Ik vond het idee van het verhaal heel schattig en ook vond ik de liedjes leuk. Daarna keken we nog een stukje Hocus Spocus, maar die vond ik niet zo leuk. Als laatste keken we Coraline en die vond ik ook heel erg leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *