Waar ik gelukkig van word

Hondenpoot afdrukjes in het zand of op straat als het geregend heeft. Of dat ik de hond los laat op een groot grasveld, hoe gelukkig zou hij zich wel niet voelen. De hond die ‘s ochtends nog even bij je komt liggen. Met mijn blote voeten wandelen op het strand. Puppies! Op een koude winterdag wandelen en de warme zon op mijn gezicht voelen. Of dat het typisch regenachtig herfstweer is, ik alle kaarsjes aandoe en een boek lees met een dekentje op de bank. Nieuwe boeken bestellen en niet kunnen wachten om te beginnen met lezen. Aan een nieuw boek beginnen en dagen aan niets anders kunnen denken. ‘s Ochtends alle tijd nemen voor mijn make up èn dat mijn eyeliner on point zit.  Voor het eerst een nieuw make up product gebruiken. Ik de allerlaatste lipstick in het schap koop. Voor het eerst die nieuwe lipstick dragen.

Uit het niets een lief berichtje van een vriendin krijgen. Of achter een fotolijstje een lief briefje van 3 jaar geleden vinden. Een vriend(in) spreken die ik lang niet gesproken hebt. Goede, diepe gesprekken met een vriend of familielid. Cadeautjes! Na dagen twijfelen eindelijk dat ene shirtje kopen. Ik bij de kassa kom en dat shirt opeens afgeprijsd is. Uren op Forever21 mijn verlanglijstje aanvullen. Met Just dance 5 sterren halen bij een nummer. Het nieuwe seizoen van mijn favoriete serie begint. Mijn favoriete koppel eindelijk bij elkaar komt. Elke scene met Klaus en Caroline. Elke keer dat Damon in beeld komt. Ik denk dat het ijs op is, maar er toch nog wat in de vriezer ligt. Chickenwings! Cupcakes die gelukt zijn. Na weken weer eens patat eten. Of een kroket. Of pizza. Of een blikje Fanta drinken. In mijn eentje dansen. Per ongeluk een heel concert geven voor mijn buren. Dat er tussen die 15 selfies toch nog één leuke zit. Mijn favoriete youtuber een nieuw filmpje upload. Een vreemde die naar me lacht op de fiets, of een onbekende die me groet op straat. Naar een lava lamp staren. Mijn eerste blog schrijven.

Enjoy the little things!2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *