What I eat in a day

what I eat in a day

Op Youtube zie ik best vaak What I eat in a day video’s voorbijkomen en ik vind ze eigenlijk best wel leuk om te kijken. Op die manier krijg je weer inspiratie wat je zelf allemaal kan eten op een dag. Vandaag laat ik zien wat ik allemaal eet op een dag!

ontbijt

Ontbijt

Elke ochtend ontbijt ik met 2 luchtige crackers mer hagelslag en een glas sinaasappelsap (of appelsap). De rest van de dag drink ik eigenlijk water, maar ’s ochtends moet ik echt iets drinken met een smaakje.

lunch

Lunch

De vorige dag had ik een buddha bowl gedaan en hier kan je het recept vinden. Ik had nog genoeg over en had dat in de koelkast bewaard en alleen even opgewarmd. Dit is echt een heerlijke, gezonde, vegan en vullende lunch! En makkelijk als je het alleen maar hoef op te warmen.

tussendoortje

Tussendoortje

Tussen mijn lunch en avondeten heb ik altijd wel trek en neem ik vaak iets van fruit. Deze keer ging ik voor een banaan, omdat ik best wel hele erge trek had en een banaan vult goed. Vaak neem ik een peer of een mandarijn!

avondeten

Avondeten

Het avondeten was heel simpel en heeft mijn vader gekookt. Het is simpel, maar toch heel erg lekker. Het zijn krielaardappeltjes gekookt en gebakken, een hamburger en peen en erwtjes! Ik ben echt gek op gebakken aardappeltjes. Het lijkt trouwens best weinig, maar het lag op een groot bord. Dit is iets wat we wel vaker eten, maar dan bijvoorbeeld met een schnitzel of bijvoorbeeld met zalm en snijboontjes!

toetje

Toetje

Mensen die mij kennen weten dat ik niet zonder een toetje kan! Ik moet altijd een toetje eten na het avondeten en deze keer hadden we yoghurt bosvruchten yoghurt van Milbona.

theemetkoekje

Avondsnack

Vaak snack ik ook nog iets ’s avonds bij de thee of koffie. Ik nam een lekker bakje thee en at 2 roomboter koekjes tijdens het TV kijken.

Deze keer was best wel een brave dag moet ik eerlijk zeggen hoor. Ik heb ook dagen dat ik veel meer ongezonde tussendoortjes eet zoals chocolade of nog meer koekjes. Maar dit is wel wat ik ongeveer elke dag een beetje eet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *